Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2009 Czy jest tutaj ktoś z Warszawy Centralnej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2009 Ja jestem 15-25 minut od centralnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2009 mam niedaleko, a co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2009 O.K. z Adamem już ugadałem m.p - Tobie też dziękuję za odzew Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2009 O.K. z Adamem już ugadałem m.p - Tobie też dziękuję za odzew o co chodzi bo nie kumam ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2009 o co chodzi bo nie kumam ?? chodzi o to, że już się z Adamem ugadał i dziękuje za odezwanie się w temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach