Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2009 Hi, Prosiłbym o nazwy i od razu opinie wartych polecenia firm hostingowych z UK. HostNine znam więc proszę o pominiecie PS. Interesuje mnie zarowno shared jak i reseller. Pozdrawiam, M. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2009 http://www.google.pl/#hl=pl&lr=&ei...3f55c6203903564 Opini nie mam. heh.. dzieki za odpowiedz Jednak chodzilo mi o opinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2009 Już w kilku wątkach pisałem o webhost.uk.net - mogę ich śmiało polecić, mają szybkie i stabilne serwery, utrzymują bardzo wysoki uptime, support reaguje szybko i fachowo. Poza nimi miałem styczność z dwiema innymi firmami, o których mogę powiedzieć, że w czasie, kiedy hostowałem u nich strony zachowywali bardzo dobrą jakość - infrenion.com oraz innohosting.com. Było to jednak jakiś czas temu i nie wiem, czy nadal jest tak dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2009 Nie wiem czy takie coś też Cię interesuje, ale - http://www.mzone.pl/ - polska firma, serwery w UK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pitt34 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2009 Nie polecam mzone.pl, ostatnio na nich się bardzo zawiodłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2009 Typowe... jeden post i zero informacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pitt34 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2009 Miałem u nich rok jedną stronę, poleciłem koledze serwer pod drugą, którą adminujemy wspólnie. Miałem problemy z bazą danych. Na razie wszystko wygląda na to, że się poprawiło, ale problem był i mieliśmy problem z kontaktem. Ufam, że to tylko zły początek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2009 Miałem u nich rok jedną stronę, poleciłem koledze serwer pod drugą, którą adminujemy wspólnie. Miałem problemy z bazą danych. Na razie wszystko wygląda na to, że się poprawiło, ale problem był i mieliśmy problem z kontaktem. Ufam, że to tylko zły początek. A zakładałeś Ticket? Problemy z bazą to bardzo szerokie pojęcie. Firma jest na rynku prawie 5 lat, długo trwałby ten zły początek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach