R@fi 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2009 Witam właśnie próbuje wejść na słynny portal Nasza Klasa niestety nie można wyświetlić strony Serwery które posiadają chyba odmówiły posłuszeństwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DamianM A-H Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2009 Witam właśnie próbuje wejść na słynny portal Nasza Klasa niestety nie można wyświetlić strony Serwery które posiadają chyba odmówiły posłuszeństwa tak już od około dwóch godzin leży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2009 Ale kasy stracą Ciekawe jaka przyczyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2009 Ale kasy stracą Ciekawe jaka przyczyna Pewnie komornik przyszedł i zwiną interes nk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2009 Pewnie komornik przyszedł i zwiną interes nk nie wiem czy śmiać się czy płakać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2009 Nie komornik, tylko 4chan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2009 Zespół administratorów nasza-klasa.pl stara się usunąć przyczynę problemu. Pozdrawiamy i dziękujemy,. zespół nasza-klasa.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2009 Nie komornik, tylko 4chan Odwet za drawball i polska flage ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2009 Nie komornik, tylko 4chan exactly miał być wykop, a jednak wybrali nk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2009 Nie komornik, tylko 4chan Cofam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cfg Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2009 Demotywatory.pl też nie czynne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AceDude Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2009 Hmm? Nie w temacie jestem - o co chodzi z 4chanem? //EDIT @up zapowiedziana przerwa, przenoszą stronę, bo serwer(y) nie wytrzymywał(y) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2009 Hmm? Nie w temacie jestem - o co chodzi z 4chanem? http://vbeta.pl/2009/08/18/4chan-i-neonazi...-jutro-wykoppl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2009 Działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
varez 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2009 "padlo" pomiedzy moimi wizytami na nk - zawsze tak mam, ze mi sie cos psuje w trakcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2009 http://easycaptures.com/fs/uploaded/337/3169939026.jpg Nawet kodu analytics nie ma... B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
varez 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2009 przynajmniej maja od czasu do czasu co robic B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach