lukas24 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2009 Mam na sprzedaż dwie strony. Pierwsza z nich to strona z Video Tutorialami na Photoshopa : Druga o Hotelu Burj al Arab i o Dubaju : Cena za pierwszą 30zł, za drugą 40zł . Strony wysyłam spakowane na mejla, po wpłacie. Kontakt : Mejl:lukash_net@o2.pl GG: 8954821 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2009 z tego co widzę, jest to przeedytowany templejt z free css templates, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas24 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2009 tak, a co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2009 tak, a co? nie nic, tylko nie dosc, ze to przerobiony darmowy templejt, to jeszcze kiepski Ja rozumiem, że każdy chce zarobić, ale możnaby się dla tego grosza wysilić i zrobić coś samemu. EOT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas24 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2009 nie nic, tylko nie dosc, ze to przerobiony darmowy templejt, to jeszcze kiepski Ja rozumiem, że każdy chce zarobić, ale możnaby się dla tego grosza wysilić i zrobić coś samemu. EOT LOL jak ktoś nie zna się na grafice i kodowaniu tego wszystkiego to bierze darmowy templejt i jedzie ... Poza tym mi się podoba, komuś kto kupił też ... To nie ma być jakiś mega portal dzie odwiedziny mają być liczone w setkach tysięcy UU dziennie tylko mała strona, która przyda się pozycjonerowi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2009 dzie że CO? Masakra.. templatki, język - cały ten wątek to jedna wielka masakra.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas24 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2009 sory, ale literę mi zgubiło Zresztą jak komuś coś nie pasuje to się nie odzywa ... a nie jakieś durne posty pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach