lol151 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2009 Witam Mam pytanie jak włączyć funkcję mail żeby można było wysyłać e-maile ze skryptu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2009 Mam pytanie jak włączyć funkcję mail żeby można było wysyłać e-maile ze skryptu Poprosić administratora swojego hostingu... ... albo nauczyć się wysyłać maile przez SMTP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2009 Poprosić administratora swojego hostingu...... albo nauczyć się wysyłać maile przez SMTP dokładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lol151 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2009 Poprosić administratora swojego hostingu...... albo nauczyć się wysyłać maile przez SMTP Mam serwer VPS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2009 To poprawnie skonfigurować na nim serwer pocztowy, w php.ini globalnym wyciąć mail z disabled_functions, no i ofc. pamiętać o tym, żeby rekord SPF i MX dla domeny były poprawne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2009 jak masz VPSa to musisz odpowiednio skonfigurować serwer poczty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach