Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2009 Witam, poszukuje wirtualnego serwera na stronę www + ew. jakieś forum + domena *.pl/*.eu/*.com. Prosze podawać swoje propozycję i nie pytać o kwotę jaką mogę powierzyć na serwer + domene oraz o pojemność/transfer. Zapłacę i "wezmę" tylę ile będzie trzeba. Dodam, że realizacja tego "zakupu" jest przewidziana na początek września Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2009 ponieważ nic nie mówisz, to ja tylko polecę dla domen .pl firmę z mojego podpisu ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2009 ponieważ nic nie mówisz, to ja tylko polecę dla domen .pl firmę z mojego podpisu ;].. serwera również nic nie stoi na przeszkodzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MichalSz 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2009 z Tego co korzystam to Home.pl, dlaczego? Support 24h, 0 padów serwery polska, przemo na tym śmiga świetnie. linuxpl.com Korzystałem byłem zadowolony, serwery niemcy. Domenę polecę w MasterNet.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2009 Zapraszam do przetestowania konta EasyPack/EasyPack+ z oferty Hekko.pl. W pakiecie za 42,70/68,32 zł brutto rocznie dostaniesz 2/4GB pojemności i 5/10GB transferu miesięcznego co w zupełności zaspokoi Twoje potrzeby. Jeśli będziesz zadowolony z naszych usług możesz skorzystać z programu partnerskiego polecając nasze usługi jednocześnie zbierając pieniążki np. na kolejne przedłużenie. W opcji EasyPack+ otrzymasz rejestrację domeny .pl gratis. Serwery zlokalizowane są w Polsce, w Gdańsku. Jeśli chciałbyś wiedzieć więcej o infrastrukturze dzięki której utrzymujemy łączność ze światem zapraszam do przejrzenia tej podstrony. W razie jakichkolwiek pytań zapraszam do kontaktu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach