WzzW 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2004 Witam (-: prosze o ocene oferty T-100: :arrow: 100MB :arrow: 2GB :arrow: Sub-domeny b/o :arrow: Bazy SQL b/o :arrow: e-maile b/o :arrow: 10 domen do zaparkowania :arrow: 4zł/m-c :arrow: 40zł/rok T-200: :arrow: 200MB :arrow: 4GB :arrow: Sub-domeny b/o :arrow: Bazy SQL b/o :arrow: e-maile b/o :arrow: 50 domen do zaparkowania :arrow: 7zł/m-c :arrow: 70zł/rok T-500: :arrow: 500MB :arrow: 10GB :arrow: Sub-domeny b/o :arrow: Bazy SQL b/o :arrow: e-maile b/o :arrow: 100 domen do zaparkowania :arrow: 13zł/m-c :arrow: 130zł/rok Pozdr. WzzW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mmac 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2004 Czałkiem dobra oferta, ale nie wiem po co te ograniczenia co do ilosci parkowanych domen. Zmieniłbym tez nazwy na jakes, które są wyrazami a nie kolejnymi modelami robotów z terminatora takich ofert jest juz troche w sieci wiec musiłbys miec naprawde cos wyrozniajaczego zeby osiagnac sukces Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blind fish 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2004 No oferta jest spoko, jescze gdybyś napisał coś o sprzęcie i o panelu do administracji kontem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WzzW 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2004 Dual Xeon 2,8Ghz 2GB ramu Linux redhat 9.0 80GB 7200RpM Cpanel dla kazdego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Menek 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2004 Jak dla mnie odpada ;( Za mały transfer ;(. Dla mojego serwisu software, potrzebuje min. 40 Gb (teraz mam 5 Gb/60GB). Licze, że nadejdzie era hostingu z dużym i tanim transferem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartos 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2004 Menek - ale ile jest stron o takim transferze jaki Ty masz? dlatego, ze takich stron jest malo to nie robi sie takich duzych pakietow w standardzie ale np. tak jak w moim hostingu jest osobno podana cena za kazdy dodatkowy GB transferu oraz kazde dodatkowe 50 mb pojemnosci twardziela - wiec sam sobie mozesz zaplanowac jakie chcesz miec konto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach