Gość DamianM A-H Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2009 Witam, Tu mogą Państwo zostawiać opinie o http://roothosting.pl/ Pozdrawiam Damian Miodek ROOTHosting.pl jest własnością: Active Hosting NIP: 611-225-84-80 NIP EU: PL6112258480 REGON: 020673893 Ul. Bydgoska 1 58-500 Jelenia Góra biuro@roothosting.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2009 mała uwaga - na http://www.roothosting.pl/cart.php 'główna' część strony (tzn sekcja z wymienionymi dedykami) jest za szeroka i schodzi pod lewy sidebar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2009 oferta wydaje mi się dość ciekawa -- w miarę sensowne ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2009 oferta wydaje mi się dość ciekawa -- w miarę sensowne ceny. Ja chętnie uzyskam informację, jak wygląda kwestia obsługi przez Waszych pracowników ? Teleportujesz sie do Łodzi z Jeleniej Góry jeśli trzeba będzie cos ponaprawiać czy płacisz za to Kylosowi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2009 Najdek Te pytanie raczej nie powinno być skierowane do mnie (bo zacytowałeś mnie jak byś się odnosił do mojej wypowiedzi i mnie pytał) Gdy chodzi o mnie ja tylko prawnie kilka rzeczy tam zrobiłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xtd Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2009 szybkie i stabilne łącza dostępowe (GTS Energy, Crowley) na stronie i w pdfie masz błąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DamianM A-H Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2009 mała uwaga - na http://www.roothosting.pl/cart.php 'główna' część strony (tzn sekcja z wymienionymi dedykami) jest za szeroka i schodzi pod lewy sidebar Dzięki za uwagę u mnie jest wszystko ok nawet dziś sprawdzałem na monitorze 17 cali a nie 22 Jaką przeglądarką przeglądałeś stronę ? na stronie i w pdfie masz błąd. Dzięki za uwagę nie zauważyłem... Co do reszty to starałem się zrobić ofertę tak aby była przyjmowana przez większość klientów.... Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2009 Np Mozilla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas22333 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2009 U mnie na 15,4 w mozilli i operze jest ok tylko w IE jest ta kolumna pod sidebarem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2009 Dzięki za uwagę u mnie jest wszystko ok nawet dziś sprawdzałem na monitorze 17 cali a nie 22 Jaką przeglądarką przeglądałeś stronę ? firefox 3.5, linux, 1024/768 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DamianM A-H Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2009 Proszę sprawdzić teraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2009 Ja chętnie uzyskam informację, jak wygląda kwestia obsługi przez Waszych pracowników ? Teleportujesz sie do Łodzi z Jeleniej Góry jeśli trzeba będzie cos ponaprawiać czy płacisz za to Kylosowi ? Kylos jest bardzo elastyczny co do wszelkich uzgodnień, raczej wątpię aby się musiał teleportować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DamianM A-H Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2009 Kylos jest bardzo elastyczny co do wszelkich uzgodnień, raczej wątpię aby się musiał teleportować Bo nie muszę, mam też w Łodzi swojego człowieka więc nie widzę problemów. Jak najdmen chcesz wiedzieć coś więcej to zaprasza na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2009 Proszę sprawdzić teraz. Niestety nadal jest tak samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2009 mi sie podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2009 Hmm a ja nie rozumiem jednego: http://www.roothosting.pl/cart.php?a=add&pid=10 Opcje na dole 2)APC PDU (zdalny reset) (indywidualnie) - Opłata za podłączenie serwera do panelu zdalnego odcinania prądu tzw. twardy restart. (30.00 PLN miesięcznie + 0.00 PLN Koszt instalacji) 3)APC PDU (zdalny reset) (indywidualnie) - Opłata za podłączenie serwera do panelu zdalnego odcinania prądu tzw. twardy restart. (150.00 PLN jednorazowo + 0.00 PLN Koszt instalacji) Czym to się różni?? Prócz ceny oczywiście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2009 Proszę sprawdzić teraz. coś jeszcze zauważyłem - 'obsunięta' strona występuje tylko w kroku 1. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2009 Niczym za jeden płacisz jednorazowo za drugi miesięcznie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2009 No tak ślepota NIe zauważyłem tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DamianM A-H Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2009 Niestety nadal jest tak samo. coś jeszcze zauważyłem - 'obsunięta' strona występuje tylko w kroku 1. hmmm proszę mi podesłać screeny na PW z góry dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2009 Kto Wam tę stronę robił, że nawet nie pofatygował się o kompatybilność z przeglądarkami ??? Pod Safari też się wykrzacza układ. Podeślij "koderowi" http://browsershots.org/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheArt 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2009 24/h/7/365 divy z tabelkami, tego sie nie stosuje w xhtml Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2009 24/h/7/365 divy z tabelkami, tego sie nie stosuje w xhtml A dlaczego ? Przecież specyfikacja xhtml-a nie wyeliminowała znacznika table i można go swobodnie stosować. Sama strona faktycznie niechlujnie zrobiona ale to chyba skutek stosowania WHM, razi <body> <body style="background-color:#252525;"> Duże litery w znacznikach np B czy TABLE, TR, TD Wielokrotne takie samo ID dla wielu elementów (id identyfikuje jeden konkretny znacznik) i faktycznie bajzel jest taki, że nie dziwie się, że gdzieś się to rozjedzie. Aczkolwiek tutaj nie można pomóc jak Kaczemu znaleźć 2 rozwiązania tutaj trzeba przysiąść i naprawić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheArt 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2009 A dlaczego ? Przecież specyfikacja xhtml-a nie wyeliminowała znacznika table i można go swobodnie stosować. Stary weź edytuj to co napisałeś. Tabel nie powinno się stosować do budowy layoutu, chyba że masz stare serwisy, których przeróbka nie warta świeczki. http://osiolki.net/tabelki/index.html Co to: Proszę się upewnić, że wszystkie wprowadzone dane są prawdziwe. Zastrzegamy sobie prawo do sprawdzenia poprawności tych danych. W naszej bazie został zapisany adres IP z którego wykonano zamówienie: (xx.xx.xx.xxx) został dodany do naszej bazy danych. Powered by WHMCompleteSolution Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2009 Tabel nie powinno się stosować w ogóle Dobre... to może ciebie zapytam, czy wiesz, co piszesz? Podaj mi zatem, jak mam wygenerować sobie raport HTML dla pani Jadzi z listą pracowników z działu X. Skoro tabelek nie powinno się stosować w ogóle, to jak mam to zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach