rad75 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2009 Witam, przymierzam się do kupna VPS'a. W związku z tym moje pytanko. Jaki soft potrzebuję, oraz co należy wgrać. VPS'a będę używał sam, ewentualnie kolesiowi odstąpię troszkę miejsca. Obecnie męczę Debiana na VM.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2009 1 - howtoforge.com 2 - google jest masa artykułów o tym jak skonfigurować vpsy/dedyki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2009 Wszystko zależy do czego potrzebujesz tego vps'a, ale tak jak napisał kolega wyżej - google&howtoforge. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rad75 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2009 Małe forum. Max 150-200 userów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2009 Zarejestrowanych czy on-line? Jak zarejestrowanych to po co Ci VPS...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rad75 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2009 Aby mieć niezależność, a także w trosce o przyszłość Także, aby wiedzę pogłębić.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2009 Zapraszam do lektury: http://www.blueman.pl/serwer/id994-konfigu...erwera-cz5.html Choć uważam, że ZNACZNIE przesadziłeś z ta niezaleznością... jest ci ona po prostu zbędna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rad75 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2009 @BlueMan właśnie siedzę na Twoim blogu ;> Szacuneczek dla Ciebie. Dlaczego uważasz iż zbędna? Zawsze mogę komuś w razie czego odstąpić trochę miejsca.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2009 @BlueMan właśnie siedzę na Twoim blogu ;> Szacuneczek dla Ciebie.Dlaczego uważasz iż zbędna? Zawsze mogę komuś w razie czego odstąpić trochę miejsca.... może inaczej - jeśli masz potrzebę wydawania dużej większej sumy niż na zwykły, wirtualny hosting to nie ma sprawy, wybierz vpsa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rad75 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2009 Hmm, z tego co się orientowałem to, dobry hosting jest niewiele tańszy niż vps. Chyba iż w tym czasie, jakaś zaćma mnie dopadła.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2009 dobry hosting jest niewiele tańszy niż vps. Wirtualny za 50 zł miesięcznie != się VPS za 50 zł miesięcznie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2009 dobry hosting jest niewiele tańszy niż vps niewiele tańszy, niż [kiepski] VPS A do VPS to przydał by się administrator. Bo na samym sh setup.sh jakiegoś panelu to daleko się nie ujedzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2009 Jak masz duży budżet weź Unixstorm lub prohosta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rad75 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2009 Jak masz duży budżet weź Unixstorm lub prohosta Prohost, nie na moją kieszeń Unixstorm, nawet ciekawie wygląda. Lecz jak na wstępie napisałem, nie szukam oferty VPS'a. Tylko czegoś innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2009 Hmm a u Marka: http://budgetvps.pl/ ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2009 Prohost, nie na moją kieszeń Unixstorm, nawet ciekawie wygląda.Lecz jak na wstępie napisałem, nie szukam oferty VPS'a. Tylko czegoś innego Czyli chcesz VPS ? OK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rad75 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2009 Owszem, VPS. Tu poszukuję informacji na temat ewentualnego softu do instalki. A dostaje propozycje VPS'ów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ris 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2009 Owszem, VPS. Tu poszukuję informacji na temat ewentualnego softu do instalki. A dostaje propozycje VPS'ów http://notatnik.mekk.waw.pl/archives/22-Ho...kocham_VPS.html Szukam ludzi chcących utrzymywać vps do własnych celów jak coś pisz na priv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach