Marek607 655 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2009 Witam. Mam następujący problem: załozylem sobie baze danych w DA, dodalem usera i zainstalowałem skrypt. Dzisiaj chciałem wgrać jedna modyfikację ale do tego jest potrzebne danie komendy do bazy danych. Problem w tym że hasło wybralem losowe przy zakładaniu bazy i nie mam pojęcia jak ono brzmi ;/ Ktoś ma jakieś pomysły żeby je odsyskać?? Czy wogóle da sie to zrobić?? Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2009 Możesz odzyskać hasło Root/Admina i z tego konta zmienić hasło. http://www.cyberciti.biz/tips/recover-mysq...t-password.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2009 W skrypcie nie ma? Skoro odwołuje się do bazy, to musi być w nim zapisane hasełko do niej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2009 ok problem rozwiązany przegrzebałem wszystkie pliki i znalazlem dane P.s. N3T5kY mam shareda więc tak nie da rady z tego co widzę A czy jest możliwośc odzyskania z poziomu direct admina w sharedzie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2009 A czy jest możliwośc odzyskania z poziomu direct admina w sharedzie?? Jest możliwość zmiany - i to ci powinno starczyć, bo za sklerozę się płaci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach