R@fi 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2009 Witam wszystkich możecie polecić mi jakaś firmę która posiada 2 rdzeniowy serwer dedykowany.Cena tak do 160 zł lokalizacja serwera zagranica czy może znacie jakąś firmę która spelni moje skromne wymogi :P P.S Zależy mi na dobrym procku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2009 musi być dedyk czy może być vps? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2009 musi być dedyk czy może być vps? to już lepiej byłoby wziać jednordzeniowego dedyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2009 oj ciężko będzie... z tego co mi do głowy przychodzi, to tylko kimsufi tyle, że tam teraz reformacja antykrzakowa no i cuda się dzieją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2009 to już lepiej byłoby wziać jednordzeniowego dedyka mam jedno rdzenia lecz chciałbym zmienić maszynkę na 2 rdzeniówkę w kimsufi mówicie tam dość drogo śpiewają za instalacje teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2009 mam jedno rdzenia lecz chciałbym zmienić maszynkę na 2 rdzeniówkę w kimsufi mówicie tam dość drogo śpiewają za instalacje teraz za 160zł miesięcznie niestety ciężko znaleźć coś sensownego z 2 rdzeniami, w sumie to ciężko w ogóle coś znaleźć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach