tirtha 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2005 Jak w temacie, ciekawe na ile wystarczy ta pula 8k domen. Sama mam ochote sie skusic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yarq 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2005 zapewniam cię, że jest już dużo dużo mniej ... zanabyłem sobie coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
etigger 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2005 to jest ściema patrz §5 pkt 5 tak naprawdę domena kosztuje 65 zł i jeszcze przez dwa lata musisz ją utrzymywać w tej firmie - bo jak nie to poniesiesz zasłużoną kare za zbytnie ufanie takim promocjom. Wysłany Czw Wrz 15, 2005 10:37 am: §5 pkt 5 - regulaminu tej promocji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ece 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2005 to jest ściemapatrz §5 pkt 5 tak naprawdę domena kosztuje 65 zł i jeszcze przez dwa lata musisz ją utrzymywać w tej firmie - bo jak nie to poniesiesz zasłużoną kare za zbytnie ufanie takim promocjom. Nic nie musisz, a jesli chcesz sie odegrac na home, kup jak najwiecej domen po 40 zl i ich nie przedluzaj - straca pare zlotych. Podobna polityke stosuje wielu innych rejestratorow - nic nowego. Ciekawszy jest zapis, ze pracownicy firm bedacych partnerem NASK sa wylaczeni z promocji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slawek- 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2005 to jest ściemapatrz §5 pkt 5 tak naprawdę domena kosztuje 65 zł i jeszcze przez dwa lata musisz ją utrzymywać w tej firmie - bo jak nie to poniesiesz zasłużoną kare za zbytnie ufanie takim promocjom. home.pl nie zmusza Cię do utrzymywania domeny u siebie, nawet uwzględniając ten punkt regulaminu. Chodzi o to, że przed ewentualnym przeniesieniem się do innego operatora musisz zapłacić home.pl za kolejny okres abonamentowy. To znaczy, że przenosisz do konkurencji domenę przedłużoną już o kolejny rok. Dla mnie to jest bardziej uczciwa oferta od tych w stylu "dawaj kasę za wydanie authinfo i spieprzaj" slawek- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach