pietrovek 19 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2012 (edytowany) a ja się wypowiem tak...jak na wszelkich szkoleniach z e-commerce mówią: "dobry sklep internetowy - to własny sklep internetowy" opczywiście chodzi o własny skrypt... Edytowano Kwiecień 4, 2012 przez pietrovek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2012 a ja się wypowiem tak...jak na wszelkich szkoleniach z e-commerce mówią: "dobry sklep internetowy - to własny sklep internetowy" opczywiście chodzi o własny skrypt... tzn taki pisany "od zera" pod klienta? Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sandra RC 11 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2012 Witam, wszystko jest względne: własny skrypt, oprogramowanie open source czy model Saas - każde rozwiązanie należy dopasować do swoich oczekiwań oraz możliwości finansowych. Jednym z wiodących na polskim rynku e-commerce rozwiązań jest platforma RedCart.pl, która ze swoją zróżnicowaną ofertą trafia do szerokiego spektrum Klientów. Większość wyżej wymienianych rozwiązań daje możliwość przetestowania danego oprogramowania, warto zatem z tego skorzystać! W RedCart.pl, podczas dwutygodniowego okresu testowego dostępne jest 100% wszystkich funkcjonalności, można skorzystać z porad Obsługi Klienta oraz sprawdzić ergonomię panelu administracyjnego. Założenie sklepu na http://redcart.pl/ zajmuje chwilę, zatem niewielkim kosztem można samodzielnie zbadać dany skrypt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pietrovek 19 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 (edytowany) tzn taki pisany "od zera" pod klienta? Ed dokładnie...cytat pochodzi ze szkolenia organizowanego przez Grupę Allegro @Sandra RC -> ...piękna reklama... Edytowano Maj 2, 2012 przez pietrovek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaVaGe123 21 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 A co z www.opencart.com ? Miał ktoś do czynienia ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 Mam i nie narzekam, dobrze chodzi, szybko, nie sprawia problemów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 A co z www.opencart.com ? Miał ktoś do czynienia ? Sklep jest ok jak trzeba tylko go postawic i ma dzialac. Jednak jakiekolwiek zmiany w kodzie i funkcjonalności są dość trudne. Zmiana domyślnego układu strony na inny też jest bardzo upierdliwa. Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2012 Czy ktoś miał do czynienia z http://www.selly.pl/? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2012 nvu ma chyba jakiś sklep u nich. Możesz śmiało brać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gloomy 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2012 pierwszy raz widzę to selly, ale prezentuje sie bardzo sympatycznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2012 Miałem przyjemność korzystać z Selly.pl (niestety krótko z racji rezygnacji z projektu) - polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Drabek 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2012 A ja ci polecę AptusShop: www.sklepy-internetowe.pl Spokojnie obsłuży duże bazy i duży ruch. Chodzi na tym kilka naprawde dużych sklepów i bez problemu działają Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach