whatdefak 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2009 witam ma ktoś tutorial lub spis komend jak zainstalowac ISP Omega? panel do zarządzania hostingiem bo jak znajde jakś to albo nie mam takich komend albo coś... mam Debiana 4.0 dzięki z góry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2009 no pewnie.... http://www.isp-control.net/documentation/d...rt:installation daleko szukać nie trzeba było... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whatdefak 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2009 No właśnie też to znalazłem, ale i tak dzięki @edit Wie ktoś gdzie to zmienić hasło? Connection failed: SQLSTATE[28000] [1045] Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2009 Btw, wpisanie odpowiedniej frazy w google i przejrzenie wyników zajęłoby Ci mniej czasu niż napisanie posta na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach