Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2009 d.v. a było jakieś coś.. niestety dokładnie nie powiem kiedy i jaka regułka.. ale coś tam było.. może jeszcze w ósemce? ale fakt, że lepsza na pewno Opera niż IE... regdos w ogóle jakiś takiś zaczepliwy jesteś, wyluzuj, nie bądź "p" - szoty dają to, że widzisz, że coś się rozwala... myślę, że to już sporo, jak na początek - niestety, ja osobiście nie mam ochoty bawić się w wirtualizacje... to już wolę pooglądać szoty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2009 regdos w ogóle jakiś takiś zaczepliwy jesteś, wyluzuj, nie bądź "p"- szoty dają to, że widzisz, że coś się rozwala... myślę, że to już sporo, jak na początek - niestety, ja osobiście nie mam ochoty bawić się w wirtualizacje... to już wolę pooglądać szoty Nie jestem "p" tylko w wypadku gdy mam o czymś pojęcie i już zagłębiłem się w problem to wydają mi się bez sensu jak ktoś coś tam powie, że mu się wydaje nie sprawdzając tego, szczególnie, że podałem działające rozwiązanie. Kaczy poprosił o konkretną pomoc i rozwiązanie problemu a nie mielenie tematu, że IE to badziew, itp., itd. Szoty w przypadku dust.pl nie pokazują, że menu nie działa i jeżeli sprawnie chce się naprawić cokolwiek to po prostu trzeba mieć te przeglądarki, poprawka, zapisz, odśwież i już wiemy czy coś dało czy nie. A do tego FF z firebug i naprawdę się przyjemnie pracuje. Co do wirtualizacji, to z nią nie ma zabawy, odpalasz, instalujesz system i używasz. Naprawdę wygodne rozwiązanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mroczna 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2009 Blah.Klik - widzisz tutaj Etop? Z Tata w Wawie (dawne Teleglobe): 1 195.219.188.50 [MPLS: Label 7150 Exp 0] 20 msec 195.219.188.54 [MPLS: Label 7150 Exp 0] 16 msec 195.219.188.50 [MPLS: Label 7150 Exp 0] 16 msec 2 Vlan14.icore1.FR1-Frankfurt.as6453.net (80.231.64.1) 32 msec 28 msec 16 msec 3 xe-4-2-0-0.fra20.ip4.tinet.net (213.200.86.65) [AS 3257] 20 msec 40 msec 16 msec 4 xe-4-0-0.waw10.ip4.tinet.net (89.149.186.194) [AS 3257] 40 msec 40 msec 40 msec 5 zig-zag-gw.ip4.tinet.net (213.200.69.254) [AS 3257] 44 msec 40 msec 40 msec 6 nitrogremlin.etop.pl (80.72.36.46) [AS 20853] 40 msec 40 msec 40 msec 7 www.dust.pl (80.72.37.98) [AS 20853] 40 msec 40 msec 40 msec I po co klamac na temat lacz? Witam Ponieważ naszemu klientowi zarzucono pisanie nieprawdy - pragnę wyjaśnić iż. Tranzyt IP oparty jest na sieci opertaorów typu Tier1. Operatorzy krajowi w pierwszej kolejności dobudowują swoje łącza fizyczne do PoP`ow operatora Tier 1 , ktory ma dostarczać im tranzyt międzynarodowy. Następnie podpisuje umowę z operatorem Tier 1 na tranzyt ruchu. Umowa taka przeważnie rozpoczyna się od podpisania NDA (umowy o poufności). Więc wszystko, co jest w takiej umowie nie może ujrzeć światła dziennego. Często nawet ujawnienie istnienia samej umowy jest niezgodne z NDA i może pociągnąć skutki prawne. Tak więc, aby jednocześnie sprawić by szanowni forumowicze byli poinformowani, a tresciom zawartym w umowach o poufności stało się zadość pragne wyjaśnić iż: 1. Obecnie Etop sp.z o.o. posiada własne połączenia światłowodowe do opisanych operatorów: Tiscali, DTAG, Tata (dawniej Teleglobe), TPSA, LinxTelecom i innych 2. Ruch IP jest wysyłany i przyjmowany drogami, które w danym momencie dają najlepszy stosunek jakości do ceny. 3. Obecność w AMSIX wykonywana jest poprzez porty dzierżawione od innego operatora Tier1 w formie poddzierżawienia portu - stąd brak na liście członków AMS-IX. To chyba wyjaśnia, brak zrozumienia sytuacji i zasad. Na dniach rusza nowa strona internetowa DataHouse.Pl, gdzie będzie można poznać aktualne informacje o sieci Konrad Olszewski eTOP sp z o.o. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach