ertcap 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2009 Jeszcze duzo czasu ale pisze juz teraz Bede sluzbowo kilka dni we wrzesniu w Krakowie i jezeli ktos ma ochote to 9 wrzesnia (wiem, ze to sroda...) wieczorem z checia wychyle kilka kulturalnych(*) browarkow. (*) czyli bez zadnych chorych libacji alkoholowych z ktorych slyna krakowskie spotkania poniewaz nie lubie takich rzeczy oraz w nastepny dzien od rana musze byc na nogach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2009 Jeszcze duzo czasu ale pisze juz teraz Bede sluzbowo kilka dni we wrzesniu w Krakowie i jezeli ktos ma ochote to 9 wrzesnia (wiem, ze to sroda...) wieczorem z checia wychyle kilka kulturalnych(*) browarkow. (*) czyli bez zadnych chorych libacji alkoholowych z ktorych slyna krakowskie spotkania poniewaz nie lubie takich rzeczy oraz w nastepny dzien od rana musze byc na nogach No to zapraszam Z chęcia ponownie zamienię kilka słów na lajfa p.s. wcale nie słyną, zawsze wychodzę trzeźwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2009 Co by jesteś pare dni to może do piątku zostaniesz albo na weekend ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2009 Zależy o której godzinie, ale ogólnie możesz na mnie liczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2009 Co by jesteś pare dni to może do piątku zostaniesz albo na weekend ? W piatek popoludniu wyjezdzam takze odpada piatek/weekend. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2009 a nie możesz w sobotę rano jechać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2009 a nie możesz w sobotę rano jechać ? Nie, nie moge. Spoko Tomku, wypijemy sobie przy innej okazji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2009 Ja to bym wpadł ale się boje że kilka osób by mnie jeszcze pobiło Bo kilku osobą podpadłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2009 nie bój się nikt ci nic nie zrobi gwarantuje ci to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2009 No nigdy to nie wiadomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2009 Nie bierzcie pod uwagę wypowiedzi scz. Praktycznie od pierwszego meetingu deklaruje się ze 'wpadnie' i jakoś go jeszcze nie było . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2009 Linux wiesz, że my to tak się lubimy Byś miał ochotę mnie ***** A tak na prawdę nie mam transportu jeżeli by ktoś przez Konin się wybierał to z chęcią wpadnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2009 Również będę obecny na jutrzejszym spotkaniu. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2009 O której i gdzie? Jutro mecz ;-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2009 tez chcialbym wiecej informacji! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2009 Teraz to trochę za późno... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2009 Teraz to trochę za późno... za późno na co...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2009 Na podanie miejsca i godziny spotkania . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach