ksk 67 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2009 Z racji że będę w piątek prawdopodobnie w Krakowie to można by wyjść na jakieś piwo pogadać ( PS 1 max 2 piwa ) Ktoś chętny ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2009 Taa, jasne. Nie no joke, mam kasę to mogę wpaść ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2009 Taa, jasne. Nie no joke, mam kasę to mogę wpaść ;] jak się wyrobię to mogę wpaść na herbatkę, ale nie obiecuję ponieważ workuję do 20, jeszcze w sobotę rano wyruszam na śląsk na kawalerski brata .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2009 to w sobote rano moge wracac z toba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2009 Może wpadnę Zawsze to przejażdżka po mieści i wdychanie spalin Mniej więcej od której do której ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2009 mniej wiecej po 8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2009 Trochę późno.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2009 I jak wiadomo coś ? Kto się zjawi ? Na ile ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach