maciej92 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2009 Witam, chciałem zapytać jak skonfiguraować i co na serwerze, by działało wysyłanie e-maili przez php. Po przekierowaniu mx-ów emaile dochodzą tylko na gmail (za pomocą postfixa). Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2009 Zapewne wskazana była by aktualizacja nie tylko MX'a, ale także i SPF'a. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maciej92 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2009 SPF też został ustalony przy zmianie MX-ów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2009 SPF też został ustalony przy zmianie MX-ów Na jaki? Uwzględniłeś to, że ten z pomocy google trzeba troszkę zmodyfikować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maciej92 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2009 Na jaki? Uwzględniłeś to, że ten z pomocy google trzeba troszkę zmodyfikować? Tak pomyślałem o tym. Ale i tak nie chciało działać. Teraz wpadłem na pomysł aby użyć phpMailer'a aby wysyłać poprzez SMTP pocztę lecz wywala błąd. Mailer Error: SMTP Error: Could not connect to SMTP host. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach