www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2009 Witam, chciałbym przekazać 5 vpsików na test. Wielka prośba, 5 pierwszych osób które się zgłosi w temacie dostanie możliwość pomocy nam na tydzień - gorąco proszę aby oso by miały doświadczenie w obsłudze tak by mogły się ze mną podzielić konstruktywnymi uwagami nt. usługi A żeby nie było że za darmo bo za darmo umarło - każdy tester dostanie na rok konto hostingowe Express Simple A jak testy będą owocne to może nawet i darmową domenę i vpsa z normalnej oferty - czas pokaże Nie oczekuję "odwalenia za nas czarnej roboty" ale często jak się siedzi w projekcie to się pewnych rzeczy nie dostrzega więc prośba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2009 del, jednak nie dam rady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
humito 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2009 Ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whatdefak 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2009 I ja Chętnie sprawdzę jak się sprawuje, może aż tak nie jestem obeznany w dziedzinie ale myślę ze dam rade. Najlepiej powiedz co dokładnie, bo nei wiem czy dam rade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2009 Jak chcesz to się odezwij na pw/gg i powiedz co jest do zrobienia . Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2009 Witam! zgłasam się! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2009 No dobra, niec będą 4 ! Matt jakbyś chciał to zparaszam jak znajdziesz chwilkę. Panowie poproszę o adresy email na PW. POstaram sie odwdzięczyć w późniejszym terminie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2009 No co, a ja ? : P LAMP-a postawię, powiem co się różni między tym, a doświadczeniami z HE i Rapidswitch w UK.. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
max53 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2009 No dobra, niec będą 4 ! Matt jakbyś chciał to zparaszam jak znajdziesz chwilkę. Panowie poproszę o adresy email na PW. POstaram sie odwdzięczyć w późniejszym terminie i ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2009 No co, a ja ? : PLAMP-a postawię, powiem co się różni między tym, a doświadczeniami z HE i Rapidswitch w UK.. : ) NIestety maszynka tesowa nie ma wiecej IP MAtt sie jednak namyślił Mały error techniczny - vpsy podeślę Wam (przynajmniej się postaram) w dniu jutrzejszym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2009 OK, ok - przepraszam za post pod postem. Dane do vpsów poszły na Wasze skrzynki (mogą być też w spamku), wszelkie uwagi mile widziane proszę kierować na pw lub pnajdek |at| ionic.pl Dzięki ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
giver 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2009 Jeżeli jest jeszcze szansa, to również się piszę, z chęcią przetestuję VPS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2009 @up - żałość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2009 Modów poproszę o kosz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach