krk 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2009 Witam szukam kogoś kto ma paypal i mbank żeby zrobić szybko przelew przez paypal ja wysyłam kase przez mbank komuś a on płaci za mnie przez paypal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2009 Witam szukam kogoś kto ma paypal i mbank żeby zrobić szybko przelew przez paypal ja wysyłam kase przez mbank komuś a on płaci za mnie przez paypal co z tego będę miał jest ci udostępnię konto PAYPAL?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2009 A nie szybciej będzie samemu założyć konto w PayPalu? Chyba, że chodzi Ci o konto zweryfikowane... ale w sumie też nie wiem po co, ja nie przypisałem do tej pory karty do konta i nigdy nie miałem problemów w związku z tym, że mam "niezweryfikowane" konto, a korzystam z płatności przez PayPal od lat regularnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2009 problem załatwiony można do kosza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach