Shk 51 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2009 Opinie www.netserwer.pl Na stronie, w dziale kontakt widnieją dane firmy : Dane firmy: NIP: 856-103-68-38 Regon: 812389044 WIG: 6411/006663/01 UGiM Goleniów Konto: 98 1060 0076 0000 3260 0069 5294 BPH SA. O/Goleniów Ich konta www również na allegro.pl : http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1342010 Na aukcji allegro widnieje napis : "netserwer.pl istnieje już od 2001 roku,Zaufało nam już kilkuset zadowolonych klientów." Czekamy na opinie. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2009 "netserwer.pl istnieje już od 2001 roku, http://whois.domaintools.com/netserwer.pl Ale mogli być pod inną domeną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2009 IP Location Poland - Zachodniopomorskie - Szczecin - Urzad Pracy ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2009 ?? Kiedyś lecieli po jakmś dslu nie wiem jak jest teraz. Firma prawdziwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2009 ?? Według Geotool http://geotool.flagfox.net/?ip=212.14.57.1...st=netserwer.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2009 A może jakieś opinie? Jest jakiś użytkownik tej firmy? Na jakim poziomie są ich usługi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stasiu Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2009 A może jakieś opinie?Jest jakiś użytkownik tej firmy? Na jakim poziomie są ich usługi? Jak na razie mam malutkie forum na przemie i działa dobrze, pliki na neo 1mb pobierają się z max. prędkością, miałem tam jeszcze rapidleech'a lecz jeżeli chcesz trzymać tam jakiś warez to hosting nie dla ciebie, nie tolerują tam warezów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2009 Podzielisz się linkiem? Może być na PW. Chciałbym sprawdzić działanie tego hostingu. Warez - odpada. W takie coś się nie bawię Hosting z ich aukcji mnie zainteresował. Nie chcę trzymać na nim żadnego forum, stronki, bloga itp. Myślałem bardziej nad przeznaczeniem go na pliki, np. screeny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darecki 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2009 Ja też jestem ciekaw, ile jest wart ten hosting? Jak z uptime? Jak z niezawodnością i transferami ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2009 Niech sobie ma i 1000% uptime i 500gbit łacza, i co z tego? Czy kolejne przypadki (polwebs.com itd) niczego was do cholery nie nauczyły?! Albo się opanujecie, albo przynajmniej nie płaczcie później po całym internecie, że straciliście dane, że ktoś oszukał itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michal13031986 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2009 Ja mam u nich serwer od dwóch miesięcy i chodzi ok. Na razie zadowolony jestem, jak tak dalej będzie ok to zostanę przy nich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stasiu Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2009 Cofam moją wypowiedź Od kilku dni zaczyna ostro przymulać , teraz nie mogę nawet wysłać pliku który ma 114kb. (zatrzymuje się na 11%, wow teraz na 79%) , a forum działa bardzo wolno (skrypt to phpbb + Color ranks) czekam aż się dostane do ftp i przenoszę się na smallservers.pl lub linuxpl.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2011 Jak obecnie wygląda sprawa tego serwera i firmy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 5, 2011 chyba dobrze bo żale się skończyły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tryb1 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2012 Mi z miesiąc temu padł na 2h tylko a tak wszystko w porządku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach