nvu 24 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2009 Witam, na sprzedaż layout dla firmy hostingowej (PLIK PSD). Można przerobić na pakiety kont www np http://behance.vo.llnwd.net/profiles/80059...91237420957.jpg Cena: 350 zł. Proszę przysłać każdą propozycję w ostateczności rozważę najwyższą. Kontakt: dj_damian1@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2009 Sprzedane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2009 mam jedną z najgorszych stron w branży ( + krzaczory) ale tego bym za darmo nie wziął - choć pewnie/może jest lepsza od mojej obecnej edit: ale numer , w tej samej minucie poszło MAGIA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2009 projekt nie wart tej ceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2009 Edart, dobrze, że się nie oszukujesz j/k, jest cała masa duużo gorszych - w branży (nie mówię o krzaczorach) i poza nią. Co zaś się tyczy projektu nvu, to nie jest taki najgorszy, prostota i przejrzystość mają swoje zalety. Ale jako ktoś, kto siedzi w grafice od parunastu lat powiem, że zdziwiony jestem, że to poszło tak szybko. I jakoś trudno mi uwierzyć, że poszło za taką kasę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2009 http://www.allegro.pl/item710919735_layout..._tanio_psd.html A jednak nie sprzedane? Czy drugi na sprzedaż? :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2009 wydaje mi sie ze nie poszedl za pierwszym razem, why ? poniewaz jak by nowa firma powstala to by bylo slychac o niej na forum za 100 ten lay rowniez nie wart tej ceny:) pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2009 Firma miała kupić, ale potem zrezygnowała dlatego wystawiłem ponownie. W takim razie rufik przepłaciłem bo rok temu dałem za niego 250 u hinok.net Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2009 sprzedaj lay na czesci troche tu, troche na allegro i kasa sie zwroci pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach