biterman 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2009 Witam, poszukuje ludzi do pomocy przy tworzeniu forum o grach na PC, PS/PS2/PS3/PSP, Xbox 360. Posiadam wykupioną domenę oraz serwer. Funkcje: -pisanie tematów, -moderowanie forum, -administracja. Oferuję: -współprace z ludźmi na wysokim poziomie, -maila w domenie, -miejsce na serwerze, -w późniejszym czasie administracja serwerów gier oraz udział w zyskach. Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt na mail: biterman@gmail.com lub gg: 681768 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2009 Tematyka gier ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2009 Tematyka gier ? Wychodzi na to, że tak http://gamehostingtalk.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2009 Było napisane w 1 poście. Gry konsolowe Tematyka - cóż myślę, że ciężko zawężać wąską tematykę jeszcze bardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jay 13 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2009 Było napisane w 1 poście.Gry konsolowe Tematyka - cóż myślę, że ciężko zawężać wąską tematykę jeszcze bardziej moment chwilka, w wiadomości OPa były wspomniane wszystkie platformy Druga sprawa to "do pomocy przy", a to forum jak mniemam nie zrzesza wolontariuszy. btw. forów o grach jest N, a dobrych forów o grach jest N-(N-X) gdzie N>X Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2009 moment chwilka, w wiadomości OPa były wspomniane wszystkie platformy Druga sprawa to "do pomocy przy", a to forum jak mniemam nie zrzesza wolontariuszy. btw. forów o grach jest N, a dobrych forów o grach jest N-(N-X) gdzie N>X Zwracam honor, nie wiem jak mogłem nie zauważyć PC figurujące jako pierwsze na liście. W takim razie sory za wprowadzenie błąd. (Zauważyłem po prostu tylko konsole, a to PC jakoś mi uciekło). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2009 Chodzi mi o to czy ma to być serwis o wszystkich grach czy niektóre typu mordobicie, mordo***anie, zabijanie czy simsy/ lalki barbie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biterman 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2009 Forum jest o grach na wszystkie platformy. Zamieszczone są tam recenzje, zapowiedzi. adres www.gamerec.pl Tematyka gier? Wszystkie rodzaje od "mordobicia" po kostka rubika online :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach