Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
R@fi

Z: Doładowania konta w Orange

Polecane posty

hmm no nie wiem czy ktoś kupi, bo musi czekac az tobie kasa wplynie na konto a w sklepie ma od razu tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Chyba że komuś nie zależy na czasie...

Da darmo byś dał a nie na wszystkich chcesz zarobić ...

Wiesz nie pisz w ogóle postów po są bez sensu po prostu... Weź idź zdeponuj cała kwotę ze swojego konta ( o ile je posiadasz w ogóle ) i przekaż na szczytny cel, a potem mi rozkazuj i wytykaj - ok? Jeśli nie to proszę nie odzywaj się bo błaźnisz się...

Ostatnio obserwuje dziwne zjawisko że każdy na wszystkim chce zbić kasę. Ja rozumiem że są wakacje i nie ma na wyjazd/piwo/kobiety kasy ale niech nie przesadza. Już teraz kwitnie handel kuponami google, dochodzą doładowania i co będzie następne pyta się ? Porada dotycząca jaki hosting brać ? Doskonale sobie zdaję sprawę że każdy chce mieć kase/ firme/ krzaka... Sam chciałbym mieć własne DC z prawdziwego zdarzenia i hostować u siebie znane i lubiane marki po preferencyjnych cenach. Niemniej nie staram się zarabiać na wszystkim. OK, dostałem kupon google na do 200 PLN. Oczywiście mogłem wcisnąć jen frajerowi za 150 PLN, takiemu co nie wie co to internet, mydlić oczy to każdy umie. Sam mógłbym wykorzystać ale na cholere mi to ? Tak czy siak bym komuś oddał albo bym w pipe wywalił. Napisałem czytelnie i wyraźnie że oddam sensownej osobie. Zgłosiły się dwie sensowne osoby i kto pierwszy ten lepszy. Czy na wszystkim trzeba zbijać kasę ?

Co Ty wygadujesz? :D

kupon google to niedoładowania. Takie bzdury gadasz, że aż czytać się nie da. Zabronisz mu sprzedaży doładowań?

Co do kuponów to zgoda, dostali za darmo i sprzedają i to jest złe. Ale nie o kuponach tutaj mowa.

Ostatnio obserwuje dziwne zjawisko że każdy na wszystkim chce zbić kasę. Ja rozumiem że są wakacje i nie ma na wyjazd/piwo/kobiety kasy ale niech nie przesadza. Już teraz kwitnie handel kuponami google, dochodzą doładowania i co będzie następne pyta się ? Porada dotycząca jaki hosting brać ? Doskonale sobie zdaję sprawę że każdy chce mieć kase/ firme/ krzaka... Sam chciałbym mieć własne DC z prawdziwego zdarzenia i hostować u siebie znane i lubiane marki po preferencyjnych cenach. Niemniej nie staram się zarabiać na wszystkim. OK, dostałem kupon google na do 200 PLN. Oczywiście mogłem wcisnąć jen frajerowi za 150 PLN, takiemu co nie wie co to internet, mydlić oczy to każdy umie. Sam mógłbym wykorzystać ale na cholere mi to ? Tak czy siak bym komuś oddał albo bym w pipe wywalił. Napisałem czytelnie i wyraźnie że oddam sensownej osobie. Zgłosiły się dwie sensowne osoby i kto pierwszy ten lepszy. Czy na wszystkim trzeba zbijać kasę ?

Na prawdę nie pisz takich rzeczy bo aż żal... Już ci napisałem co masz zrobić” jeśli chcesz się rozpisywać, nie czytałeś?

Można oczyścić temat? Czy kolejny burdel ma się zrobić?

Handel dołądowaniami na Allegro kwitnie sam kupuje na allegro ;]

100zł KOD kupiłem za 87 :D + z innymi kupcami skorzystaliśmy z promocji dla dwojga dzięki czemu mam 100zł na promocyjnym

PS. Autor zmień nazwę tematu na taką aby zawierała MBANK

Dzięki temu szybciej sprzedaż :D

Panowie, przepraszam za stwierdzenie...

... ale nie powinno nas obchodzić skąd JarekMk ma te doładowania.

Ma i sprzedaje. Koniec.

Życzę powodzenia.

Gość

Skąd je ma to może i można zapytać, ale najeżdżać - bez sera : )

ale ostatnio co niektórzy mają chyba "gorsze dni".. heh

Zaloguj się, aby obserwować