kuba144 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2009 Cześć. Moja prośba o hosting będzie dość nietypowa. Chcę znaleźć serwer, który jednocześnie będzie mi oferował usługę Cron Jobs. Do tego, żeby nie było za łatwa liczba działających Cronów byłaby bardzo duża (ok. 50-60). No i jeszcze jakby się dało (w co szczerze wątpie) żeby była opcja płacenia sms-em Z góry dzięki za propozycje Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2009 Chcę znaleźć serwer, który jednocześnie będzie mi oferował usługę Cron Jobs. Do tego, żeby nie było za łatwa liczba działających Cronów byłaby bardzo duża (ok. 50-60). No i jeszcze jakby się dało (w co szczerze wątpie) żeby była opcja płacenia sms-em Takie rzeczy to tylko w Erze Przy czymś takim to już tylko i wyłącznie serwer VPS (najlepiej w wersji managed vps, więc tanio nie będzie), a nie shared hosting. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2009 -> ŻADEN <- hoster nie pozwoli Ci na shared'ie uruchamiać tylu zadań cron, pomijam już, że na ogół są limity dt. ilości procesów per klient, jeśli trafisz na takiego człowieka jak ja za konsolą, to masz totalnie pozamiatane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2009 Cześć. Moja prośba o hosting będzie dość nietypowa. Chcę znaleźć serwer, który jednocześnie będzie mi oferował usługę Cron Jobs. Do tego, żeby nie było za łatwa liczba działających Cronów byłaby bardzo duża (ok. 50-60). No i jeszcze jakby się dało (w co szczerze wątpie) żeby była opcja płacenia sms-em Z góry dzięki za propozycje Pozdrawiam do czego Ci aż tyle działających cronów ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kuba144 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2009 No nic, trudno, dzięki chłopaki za odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VIPserv.org 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2009 Zadania cron zadanim cron nie równe W końcu jedno małe uruchomienie jest praktycznie jak odwiedzina na stronie. A więc kwestia obciążenia. Zgłos się na admin@vipserv.org Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach