lukas24 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2009 Sprzedam kupon Google Adwords 200 PLN za 30 zł. GG: 8954821 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2009 następny;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2009 A ja oddam kupon za darmo. Tak, będę złośliwą mendą i oddam go zupełnie za free jakiejś sensownej osobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas24 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2009 następny;/ Szkoda Ci? W czym Ci to przeszkadza? Jak Ci coś nie pasuje to najlepiej się nie odzywaj, bo po co ...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2009 Poszło za free jakby co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2009 Szkoda Ci? W czym Ci to przeszkadza? Jak Ci coś nie pasuje to najlepiej się nie odzywaj, bo po co ...? Bo to jest zwykły idiotyzm. Dostałeś za darmo i chcesz sprzedać. Ja też dostałem i jakoś go nie sprzedaje. Tematów takich było kilka i nie tylko mi coś nie pasowało jak to nazwałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach