krecik1203 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2009 Witam was tak ja w temacie mam problem z karta Micro SD. Telefon (LG KP500 ) nie odczytuje karty pamieci lecz na kompie ta karta sie normalnie zalacza . Dodam ze na zadnym telefonie ta karta nie dziala. Wicie co moze byc przyczyna takiej sytuacji ? Dzieki wielkie pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2009 Jaki system plików jest na karcie pamięci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoozool 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2009 prawym formatuj, system plików FAT, bądź fat32 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krecik1203 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2009 FAT32 FAT32 Format karty nic nie dal! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krecik1203 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2009 Juz nie macie wiecej pomysłów co zrobic ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adami 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2009 a powiedz mi jak wielka jest ta karta? (Jaką ma pojemność?) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krecik1203 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2009 1G Nie wiem co sie dzieje bylo ok i nagle nie dziala ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emilek 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2009 Telefon wogule jej nie widzi? Spróbuj sformatować kartę za pomocą telefonu, jeżeli się nie da to sprawdź kartę w innym telefonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adami 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2009 może sprawdź czy inna karta działa w telefonie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krecik1203 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2009 może sprawdź czy inna karta działa w telefonie . Tak inna karta dziala w telefonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adami 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2009 to coś z kartą xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach