Gość thetox Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2009 Witam loguje się przez shh i daje taką komendę i nie chce mi wykonać kopi mysqldump --host=nazwahosta --user=loginmyslq --password=haslo nazwabazy > nazwaplikuzbackupem.sql przykład mysqldump --host=localhost --user=vb --password=xxxx vb > mojabaza.sql moj host to localhost nazwa i user bazy to vb hasło to xxxx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2009 A jaki błąd ci wyskakuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thetox Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2009 event not found Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2009 A jak wywołasz samo mysqldump, to co ci zwróci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thetox Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2009 Czy to twoje PASSWORD zaiksowane nie zawiera w sobie jakichś znaków specjalnych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thetox Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2009 Hasło do bazy to ja mam ustawione tego typu xut\D-=;zSF}Wzz]O\Xh)Wo)upXCNo$,Jl.:^7Ru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2009 Hasło do bazy to ja mam ustawione tego typu xut\D-=;zSF}Wzz]O\Xh)Wo)upXCNo$,Jl.:^7Ru nic trudnego w skopiowaniu chyba nie widać ? prawym myszki w putty i masz wklejone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thetox Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2009 no tak robię i jest to co opisałem wyżej mysqldump --host=localhost --user=vb --password=xut\D-=;zSF}Wzz]O\Xh)Wo)upXCNo$,Jl.:^7Ru vb > mojabaza.sql Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2009 no tak robię i jest to co opisałem wyżej mysqldump --host=localhost --user=vb --password=xut\D-=;zSF}Wzz]O\Xh)Wo)upXCNo$,Jl.:^7Ru vb > mojabaza.sql mysqldump -u vb -p vb>mojabaza.sql Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thetox Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2009 zrobiłem tak mysqldump --host=nazwahosta --user=loginmyslq --password=haslo nazwabazy > nazwaplikuzbackupem.sql i wykonało mi kopie ale zmieniłem hasło do bazy na same cyfry nie wiem czemu nie chciało łapać wielo znakowego hasła. dzięki wszystkim za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2009 a spróbuj dać następnym razem --password='moje_skomplikowane_hasełko_ze_znakami_specjalnymi((#$&$&$^#' tzn podaj hasło w cudzysłowach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach