exec 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2009 Witam! Potrzebuje dobry hosting pod forum phpbb3 z modyfikacjami. Moje wymagania: Przestrzeń : minimum 500MB Transfer : minimum 15GB/ms MYSQL : TAK Własne konta pocztowe : TAK Subdomeny : tak Automatyczna kopia zapasowa : mile widziana .htaccess : KONIECZNIE ! Wiadomo im taniej tym lepiej Tylko bez krzaków proszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2009 ionic, vipower, hekko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2009 Zapraszam do przetestowania konta MediumPack z oferty Hekko.pl. W pakiecie za 119,6 brutto rocznie dostaniesz 4GB pojemności i 20GB transferu miesięcznego co w zupełności zaspokoi Twoje potrzeby. Pozostałe opcje również są dostępne. Jeśli będziesz zadowolony z naszych usług możesz skorzystać z programu partnerskiego polecając nasze usługi jednocześnie zbierając pieniążki np. na kolejne przedłużenie. Serwery zlokalizowane są w Polsce, w Gdańsku. Jeśli chciałbyś wiedzieć więcej o infrastrukturze dzięki której utrzymujemy łączność ze światem zapraszam do przejrzenia tej podstrony. W razie jakichkolwiek pytań zapraszam do kontaktu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wh4u 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2009 Powyższe parametry spełnia pakiet Light III za 75 zł brutto / rok. Możliwy darmowy, 7 dniowy test. Konta testowe zakładane są do 15 min. od złożenia zamówienia. Więcej tutaj: http://www.webmaster-host.pl/www/hosting_www Pozdrawiam wh4u Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas22333 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2009 neteasy.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2009 http://www.mzone.pl 14 dni testu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2009 http://szybki-serwer.pl/index.php?page=plans&plan=15 test 7 dni bez zobowiązań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exec 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2009 jeszcze coś ? Aktualnie skłaniam się ku hekko.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2009 Zapraszam do skorzystania z oferty Webh.pl klik! Pana forum będzie bez problemu działać na tym pakiecie. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2009 Potwierdzam wszystko ładnie chodzi u webh.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exec 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2009 Co do webh.pl nie jestem przekonany. W zeszłym roku znajomy miał forum oparte o przemo i nie wyglądało to ciekawie. Często było niedostępne ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2009 Co do webh.pl nie jestem przekonany. W zeszłym roku znajomy miał forum oparte o przemo i nie wyglądało to ciekawie. Często było niedostępne ... przemo to nie phpbb3 zresztą przemo każdy serwer umie zajechać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exec 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2009 przemo to nie phpbb3zresztą przemo każdy serwer umie zajechać. Wiem, ze przemo to i dedyka zajedzie ale to forum nie było duże. Miało około 1k userów i może 3k postów Jednak proszę o ewentualne propozycje hostingu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VIPserv.org 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2009 Witam! Potrzebuje dobry hosting pod forum phpbb3 z modyfikacjami. Moje wymagania: Przestrzeń : minimum 500MB Transfer : minimum 15GB/ms MYSQL : TAK Własne konta pocztowe : TAK Subdomeny : tak Automatyczna kopia zapasowa : mile widziana .htaccess : KONIECZNIE ! Wiadomo im taniej tym lepiej Tylko bez krzaków proszę Polecam konto VIP2008 - 9,99zł/mc i 20GB transferu. Wszystkie wymagania spełnia. Automatyczna kopia baz i plików co tydzień z archiwizacją plus oczywiście raid1 chroniący przed ew. skutkami awarii dyskowej na serwerze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2009 Z mojej strony + dla neteasy.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exec 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2009 testuje przez 14dni hekko.pl Jak będzie dobrze to zdecyduje się na nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach