Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2009 Witam. Mam pakiet www w hekko. Na tym postawioną joomle. Wczoraj przez przypadek na wszystkie pliki nadłem chmody 777... Otóż teraz strona zwraca błąd 403( strona ). Wydaje mi się, że wogóle serwer nie wczytuje publich_html... Chmody nadalem juz poprawne, ale nadal nic się nie pokazuje. Dodatkowo, jeśli zrobie katalog wht/index.html to jest ten sam komunikat. Nie wie ktoś, co można z tym zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2009 A mi się wydaje, że to jest dobra chwila by skorzystać z mejla do bok-u : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2009 katalog domeny /home/user/domains/domena 711 public_html 755 cgi-bin 755 z jego zawartość 555 reszta plików 644 a katalogi na 755 WYgląda jakby / było możliwe do zapisu - zapewne o to chodzi więc support hekko wklika Ci to w ssh w parę sekund. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2009 Bok oczywiście poszedł ;-). Sam public_html domeny ma 755, ale jak wchodzę np. w DA to ma 777 w głównym katalogu, a potem po wejściu w domene już 755. Zrobiłęm to co napisałeś najdmen i dalej to samo. Już czuję oddech drużynowego na szyi, jak będzie chciał wejść na strone... ;-( @edit Udało się. Nie było katalogu domains bo tylko jedna domena była na koncie. Dodałem jakąs na szybko z promocji w home i nadałem dobre chmody. Dzięki najdmen, uratowałeś mi zycie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2009 Bok oczywiście poszedł ;-).Sam public_html domeny ma 755, ale jak wchodzę np. w DA to ma 777 w głównym katalogu, a potem po wejściu w domene już 755. Symlink miał 777 @editUdało się. Nie było katalogu domains bo tylko jedna domena była na koncie. Dodałem jakąs na szybko z promocji w home i nadałem dobre chmody. Dzięki najdmen, uratowałeś mi zycie. no problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach