oczko 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2009 Witam! Od razu zaznaczam, że nie wiem czy piszę w dobrym dziale Dwa dni temu kupiłem hosting na webd.pl. Serwer miał być przeznaczony do skryptu(wymaga on bibliotek cURL i GD). Wgrałem wszystkie potrzebne pliki na serwer i moim oczom ukazał się błąd: Blad! musisz miec zainstalowany mod_curl! Pisałem z tym do administracji, ale nie odpisują :/ Da się coś zrobić, aby skrypt odpalił? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2009 Co ma się dać zrobić? Jeśli na serwerze nie ma cURL'a a skrypt go wymaga to nic nie zrobisz pozostaje kontakt z bokiem firmy lub zakup konta u innego dostawcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2009 Trzeba było czytać opis hostingu zamiast być zaślepionym ceną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oczko 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2009 Dostałem odpowiedź od administracji, że cURL jest na serwerze... Nie byłem zaślepiony ceną, tylko natknąłem się na ten temat: http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=19072 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2009 Może się mylę, ale cURL i mod_curl to dwie różne rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oczko 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2009 zajrzałem do phpinfo i okazało się, że bibloteka cURL nie jest "aktywna" na moim serwerze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach