D.Nowak 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2009 Witam, czy ktoś miał kontakt z tym panelem bilingowym ? http://www.agileco.com/ Obsługuje DA i cPanel i wiele innych, działa poprawnie z DA sprawdzałem, teraz biorę się za tłumaczenie . Chciałem się dowiedzieć czy ktoś miał kontakt z tym, czy wie o jakiś błędach itp? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2009 Jak już skończy Pan tłumaczenie to chętnie skorzystam, żeby przetestować system z kilkoma osobami w ojczystym języku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2009 Jak już skończy Pan tłumaczenie to chętnie skorzystam, żeby przetestować system z kilkoma osobami w ojczystym języku. Zamiast zaoferować chęć współpracy (pomocy) najlepiej poprosić o gotowe :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2009 Witam! czy wiadomo już coś o jakichś postępach w pracy nad spolszczeniem ? chętnie pomogę;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2009 Tak jak poprzednik. Tyle co umiem to pomogę. Mateusz skąd wiesz, że znam na tyle język obcy żeby tłumaczyć? Masz rację, że proszenie o gotowe to nie jest najlepsze rozwiązanie, ale teraz już się poprawiłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ramelof 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2009 Od 9 sierpnia ta osoba się nie zalogowała. Oznacza to, że raczej wątpię, że dostaniecie odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach