dan 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2009 Witam, mam pewien budżet do wykorzystania na zakup domen (i hostingu seo z roznymi ip - ale to osobny temat, choć sugestie mile widziane - ionic juz poszło pytanie lokoz.info czy jakoś tak jest nieco ponad aktualny budżet zakładany). Najbardziej by mnie urządzała opcja zakup punktów dziś, faktura vat na ten miesiąc, a punktami na domeny mogę rozporządzać w późniejszym terminie. WAŻNE - możliwość ukrycia danych osobowych dla domeny (zarówno polskie jak i globalne) Jakieś sugestie? ps. w hrd mam konto ale nie widze tej opcji (ochrony danych whois), a suuport juz nie pracuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2009 ps. w hrd mam konto ale nie widze tej opcji (ochrony danych whois), a suuport juz nie pracuje... To rejestruj domeny na osobę prywatną wtedy masz możłiwość nieujawniania danych w whois, przy firmowych zgoda na publikację danych jest wymagana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dan 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2009 To rejestruj domeny na osobę prywatną wtedy masz możłiwość nieujawniania danych w whois, przy firmowych zgoda na publikację danych jest wymagana wlasnie namierzylem ta opcje w hrd. To teraz pytanie co z globalnymi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2009 wlasnie namierzylem ta opcje w hrd. To teraz pytanie co z globalnymi? Tu każdorazowo musisz pisać do nich z prośbą o ukrycie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach