lechuu 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2005 witam, czy mozecie mi poradzic czy ile mozna dac za domene www.vax.pl ??? czy warto kupic taka domene na dzilalnosc firmy zajmujacej sie sprzataniem??? prosze o opinie bo dostalem taka propozycje i nie wiem co o tym sadzic? pozdrawiam Lech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezsciemy 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2005 witam, czy mozecie mi poradzic czy ile mozna dac za domene www.vax.pl ???czy warto kupic taka domene na dzilalnosc firmy zajmujacej sie sprzataniem??? Jeżeli VAX to nazwa Twojej Firmy to warto się zastanowić. Promuj nazwę swojej Firmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2005 No, tak działalność sprzątająca - domena wyborowa. Ciekaw jestem ile sobie za nia zyczy wlasciciel. Moim zdaniem wartość tej domeny może wynosić nie wiecej niz 2000PLN. Cos tego rzedu. (moze 3000) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezsciemy 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2005 No, tak działalność sprzątająca - domena wyborowa. VAX to nazwa odkurzacza piorącego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lechuu 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2005 no wlasnie:) dlatego mi bardzo pasuje taka domena, tylko gosciu chce troche wiecej za nia:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tabor23 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2005 hej! Sprzedam Ci ucc.pl - urządzenia co czyszczą oczywiście jaja sobie robie.. choć domena będzie chyba pod młotek.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
apze 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2005 ja proponuje wziąść domene z nazwą swojej firmy, a nie wiem skąd trafiła Ci się taka propozycja domena jest nowa możliwe żę kupiona raczej jako 3literowa niż nazwa produktu ale mogęsię mylić. Zależy czy sam zgłosiłeś się po domenę czy ktoś zaproponował. jak na siebie trafiliście. nawet jeśli to marka czegoś to obstawiałbym przy nazwie firmy jesli to pierwsza Twoja domena. jeśli napisałeś pierwszy to raczej nieobniży Wartości domeny tez nieznam nie moja branża ;] tylko 10 stron w googlach dla odkurzacza VAX Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lechuu 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2005 dzieki za porady przemysle jeszcze temat a powiedzcie mi jak macie doswiadczenie jak sie odbywa przeniesienie takiej domeny na nowego wlasciciela? nie chcialbym napotkac na jakies niespodzianki? jaka umowe sie sporzadza? dzieki za dalsze wskazowki pozdrawiam lech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artur 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2005 Umowa Nabycia domeny i Umowa zrzeczenia się domeny ze strony sprzedającego, to wszystko wysyłane do rejstratora i tyle Oczywiście umowy te podpisujecie obydwoje (każdą). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lechuu 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2005 dzieki, a czy ktos ma wzor takiej umowy? moze to sa podstawowe pytania, ale nie znam sie na tym za bardzo jak juz wczesniej wspomnialem dzieki pozdrawiam lech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezsciemy 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2005 dzieki, a czy ktos ma wzor takiej umowy?moze to sa podstawowe pytania, ale nie znam sie na tym za bardzo jak juz wczesniej wspomnialem Najpewnieszą umowę znajdziesz w NASKu Zwróć tylko uwagę na jedno. Kupując domenę sprawdź w bazie WHOIS dane obecnego właściciela. Na wniosku cesji domeny muszą być takie same. Jeżeli dane w WHOIS są niedostępne musisz nakłonić właściciela domeny do ich odkrycia. To wszystko odnosi się do domen .pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lechuu 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2005 dzieki za wszystkie porady moze niebawem stane sie posiadaczem (szczesliwym?) doeenki:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kris 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2005 ja bym poczekal bo za wiecej niz 3000 nie jest warta szczegulnie ze ktos ja ostatnio za grosze zarejstrowal, powiedz ze dasz 500 - 1000zl poszuka nie znajdzie nikogo chetnego nie sadze zeby ktos dal tyle ile chce i sprzeda tobie i tak zarobi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lechuu 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2005 no tak , tylko ile mozna czekac? chcialbym juz ruszyc z reklama, a bez stronki bez sensu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hostcenter 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2005 ja proponuje ci domene www.wysprzatam.pl chyba jest wolna wiec w home za 40 zarejestrujesz a nikt nie bedzie mial watpliwosci czym sie zajmujesz . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach