xorg 693 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2009 Od dziś by dostać się do naszego serwisu w pasek przeglądarki można wpisywać nie tylko tradycyjny adres: nasza-klasa.pl, ale także jego krótszą wersję: nk.pl Jak myślicie, ile tysięcy wydali na tą domenę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2009 http://web.archive.org/web/*/http://nk.pl duzooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2009 Hmm Kilkanaście tysięcy ? Hmm Kilkadziesiąt ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2009 Ja bym stawiał nawet coś koło 100, bo ten co był w jej posiadaniu doskonale znał jej wartość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2009 Ile ja bym dał za taką domenę... Teoretycznie mógł podydktować chyba dowolną cenę, tak czy inaczej nasz-klasa pewnie by musiała sie zgodzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gimp199 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2009 Domena dobra,ale nk ma tyle kasy,że dla nich kupno jej to pikuś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pavobe 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2009 Wiadomo kto pierwszy wyciągnął rękę w sprawie tej transakcji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2009 czy nasza-klasa miała mus żeby tą domenę kupić ? raczej nie. większy problem mieli z odkupieniem domeny bez myślnika. nk.pl to tylko mało znaczący dodatek. To że to dwuliterówka podniosło znacznie wartość tego dodatku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2009 Następne będzie n-k.pl?:> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2009 Następne będzie n-k.pl?:> marne szanse ze wapster sprzedalby ta domene Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2009 Firma z Opola ;D No tak, sam jestem ciekaw ceny tej domeny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2009 Wiadomo coś o nasza-klasa.com? We whois nic nie moge znaleźć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2009 wydziwianie. Potem może nka.pl enka.pl enqa.pl enqua.pl uniqua.pl itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktoś 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2009 Swego czasu n-k.pl poszła za 5 tys na aftermarkecie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2009 heh pewnie niebawem będzie gdzieś info za ile nk.pl kupili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad Z. 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2009 Gdyby byla moja to bym podyktowal pol miliona zlotych lub wiecej i jestem pewien, ze by tyle dali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2009 pół bańki? bardzo wątpię.. ja obstawiam tak z 10-20 tys może max... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2009 Max 100 tys., min 10 tys. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2009 Max 100 tys., min 10 tys. To tylko Twoje przypuszczenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2009 a może zarejestrowali za darmo w az.pl ?? albo w home B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2009 a może zarejestrowali za darmo w az.pl ?? albo w home B) Jak mogli ją zarejestrować za darmo skoro była w posiadaniu innej firmy? To tylko Twoje przypuszczenia? B) Przypuszczenia. ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2009 Jak mogli ją zarejestrować za darmo skoro była w posiadaniu innej firmy? ehh przecież zartował..;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2009 Jak tak to durne żarty, mi to wygląda na kompletną niewiedzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheBlood 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2009 To był żart, nie ma co od razu się burzyć. Gdyby byla moja to bym podyktowal pol miliona zlotych lub wiecej i jestem pewien, ze by tyle dali Myślę, że mają jeszcze leb na karku i na pewno nie poszliby na coś takiego. Znasz przysłowie o zachłannym/skapym/chciwym, który 2x traci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2009 Wydaje mi sie ze 500.000 to spokojnie tym bardziej jezeli np wyslac oferte do face booka i upublicznic te ifno, to tym bardziej nk ma noz na karku, czyz nie ? biznes is biznes ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach