czarekfcb 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2009 Witam, mam do sprzedania mailing do 37 860 użytkowników forum. Mailing bardzo rzadko wysyłany (około 1 raz na miesiąc). Skuteczny! Cena: 30zł Kontakt: PW, mail: czarekfcb [at] gmail.com , gg: 4864663 Pozdrawiam i zachęcam do kupna! czarekfcb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2009 moze raczyłbys i podał adres www ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Freecast 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2009 zgadzam sie z rufikiem oferujesz cos to podaj szczegóły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarekfcb 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2009 link na PW poszedł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2009 też poproszę;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2009 Może podaj adres na forum bo takto to każdy bedzie chciał zobaczyć co za branża 9 (w tym ja też) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2009 Witam,mailing bylby wyslany z fifagool.o12.pl , jest to baza danych forum java4u.org której jestem administratorem. Mailing wysylany jest z o12.pl poniewaz java4u stoi na serwerze webh.pl,a tam są limity. Pozdrawiam Serdecznie. Zalaczam tresc PW, kolega wyzej nie zaznaczyl iz to jest tylko do mojej wiadomosci, wiec rozumiem ze mozna upublicznic Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2009 Mi to wygląda na dodanie sobie do bazy userów z innego forum... Takie bazy nie ciężko w google znaleźć... Statystyki mówią same: Nasi użytkownicy napisali 22963 postów, tematów 7673Mamy 37860 zarejestrowanych użytkowników Ostatnio zarejestrowana osoba: Markus1991 - Witamy Cię na forum To forum odwiedzono już 506447 razy Na Forum jest 1 użytkownik :: 0 Zarejestrowanych, 0 Ukrytych i 1 Gość Najwięcej użytkowników 68 było obecnych 2008-03-28, 00:02 Podobne statystyki na swoim forum miałem z 5k userów, tylko że rekord osób online wynosił ~450 a nie 68 100 osób online miałem przy 1,5k userów więc ta liczba 37860 coś nie pasuje w sumie to nie zdziwiłbym się, gdyby cała baza tego forum była pobrana z jakiegoś warezu i wgrana na serwer, bo jak widać strona niedokończona a "właścicielowi" sie nawet domeny kupić nie chciało Miło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach