Freecast 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2009 Witam jesli ktos szuka darmowych serwerów Shoutcast to zapraszam TUTAJ !!!! POZDRO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Freecast 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2009 Wakacje razem z nami. Masz swoje radio nie stać Cie na zakup serwera shoutcast ,Autopilota czy RDS'u zgłoś sie do nas.Serwery Shoutcast Autopilot oraz Rds dostaniesz u nas zupełnie za darmo na okres 30 dni Promocja ta dotyczy Pakietów: - STARTER -NORMAL -NORMAL PLUS -BUSINESS (Promocja nie dotyczy pozostałych usług.!!!) Promocja kończy sie dnia 29,08.2009 liczba klientów nie jest ograniczona już teraz Zamów!!! zapraszamy www.freecast.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exec 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2009 Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/rafi/domains/freecast.pl/public_html/core/mysql_connect.php on line 2Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2009 Aplikacja webowa chodząca na root@localhost i to w dodatku bez hasła to musi być eee... bardzo mądre rozwiązanie... w 101% świadczące o tym, jaka ta firma jest "profesjonalna" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2009 delete bo nie moja sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exec 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2009 Pozwolę sobie powiedzieć może coś nie miłego ale jak dla mnie to krzak. Reklama graficzna wygląda tak jakby robił ją ktoś kto pierwszy raz by włączył program graficzny. Baa tekst reklamowy w drugim poście to co to jest ? liczba klientów nie jest ograniczona już teraz Zamów!!! ke? Poza tym osoba, która 'projektowała' tekst reklamowy nie ma o tym pojęcia i ma problemy z interpunkcją. Dziękuję za uwagę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Freecast 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2009 Aplikacja webowa chodząca na root@localhost i to w dodatku bez hasła to musi być eee... bardzo mądre rozwiązanie... w 101% świadczące o tym, jaka ta firma jest "profesjonalna" Pozwolę sobie powiedzieć może coś nie miłego ale jak dla mnie to krzak. Reklama graficzna wygląda tak jakby robił ją ktoś kto pierwszy raz by włączył program graficzny. Baa tekst reklamowy w drugim poście to co to jest ? ke? Poza tym osoba, która 'projektowała' tekst reklamowy nie ma o tym pojęcia i ma problemy z interpunkcją. Dziękuję za uwagę Co do kolegi Florcio powiem tylko tyle był chwilowy problem połączenia z bazą po prostu została przywrócona baza nie ta co potrzeba lecz problem został już za żegnany tak na marginesie baza danych strony nie stoi na głównym koncie roota tylko jest przypisany osobny użytkownik z osobną bazą ale to tylko podaje tak dla jasności. Natomiast kolega exec wypisuje tutaj opinie na temat "projektu reklamowego" promocji a sam moim zdaniem nie wykonuje aż tak profesjonalnych prac . Z ciekawości aż sobie odwiedziłem Pańską www która mieści się w podpisie i z tego co zauważyłem do profesjonalności daleka droga a wiec na przyszłość drogi kolego zrób sobie najpierw rachunek samo oceny a dopiero oceniaj innych Jeśli uważasz że firma Freecast jest krzakiem to jesteś w błędzie i naprawdę kolego najlepiej będzie póki są wakacje bo później możesz nie mieć czasu pospaceruj trochę po internecie, wyszukiwarkach np.Google itp i poszukaj sobie Frazy legalna działalność w internecie co trzeba posiadać aby móc prowadzić swój biznes GamesFactory.pl - :) :) Jeśli to twoja firma to projekt graficzny www jest w stanie opłakanym :) układ www podobny do jportala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exec 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2009 Nie miły Panie GamesFactory.pl to firma gdzie mam swoje serwery =) jestem zadowolony to polecam innym. Ja nie mówię, że jestem świetny w te klocki ale chwileczkę. Chcąc się wybić trzeba podejść do tego profesjonalnie, czytając waszą reklamę za pierwszym razem nie bardzo się orientowałem o co chodzi. Wracając do tematyki grafiki to ja się z Panem nie zgodzę układ może być podobny ale jest to autorski skrypt, u Pana widzę samozadowolenie a design nie zachwyca, zrobienie kopii takiego designu jak Pański to 25minut pracy B) PS Widzę, że są 3 wersje językowe: PL, ENG, NIE. Dwie ostatnie tłumaczone za pomocą translatora od google ... w drodze wyjaśnień ta aplikacja robi często więcej błędów niż 6klasita, który uczy się angielskiego od 3-4 lat Ja nie mam zamiaru się już w tym temacie wypowiadać. Pozdrawiam. PS Dla mnie definicja krzaka jest bardzo obszerna. Nie tylko NIP i REGON się liczą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2009 Jeśli to twoja firma to projekt graficzny www jest w stanie opłakanym B) układ www podobny do jportala Ty już tak nie cwaniakuj Lepiej popatrz na swoją strone to jest po prostu parodia... dla porównania - mam znajomego, w sumie bachor można powiedzieć (13 lat) ale robi takie projekty stron, że by Ci oko zbielało a tutaj z czym mamy do czynienia? jakaś pierwsza lepsza amatorka w formie strony firmowej EOT z mojej strony i proponuję zamknąć temat, bo niedługo dojdzie do rozmów typu "ja wolę czerwonego malucha", "a ja zielonego" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Freecast 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2009 Ty już tak nie cwaniakuj B) Lepiej popatrz na swoją strone to jest po prostu parodia... dla porównania - mam znajomego, w sumie bachor można powiedzieć (13 lat) ale robi takie projekty stron, że by Ci oko zbielało a tutaj z czym mamy do czynienia? jakaś pierwsza lepsza amatorka w formie strony firmowej EOT z mojej strony i proponuję zamknąć temat, bo niedługo dojdzie do rozmów typu "ja wolę czerwonego malucha", "a ja zielonego" każdy ma inny gust Hikari ja mam swoich klientów na grafikę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2009 Co do kolegi Florcio Kurza ślepota? Czy może brak umiejętności czytania (już nie mówiąc o czytaniu ze zrozumieniem...) tak na marginesie baza danych strony nie stoi na głównym koncie roota tylko jest przypisany osobny użytkownik z osobną bazą ale to tylko podaje tak dla jasności. I dlatego przy błędnym przywróceniu tej bazy system meldował o niepoprawnym logowaniu na root@localhost/bez hasła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2009 I dlatego przy błędnym przywróceniu tej bazy system meldował o niepoprawnym logowaniu na root@localhost/bez hasła? I tak nie zrozumie co masz na myśli. Skoro nie potrafi przeczytać nawet Twojego nicku, co dopiero odczytać kod błędu ze zrozumieniem. Tak ku gwoli ścisłości: Kod błędu jaki zwrócił ten skrypt wyraźnie mówi, że skrypt posiada w konfiguracji dane: Host -> "localhost" User -> "root" hasło -> "" Chociaż swoją drogą lokalizacja skryptu - wskazuje na użycie DirectAdmina. Gdzie hasło root jest nie znane po domyślnej konfiguracji i by je zmienić np. na brak trzeba wpisać te ~5 komend. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
msciciel2009 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2009 Hmmm Panowie Panowie.... a czy właściciela GM wymieniają koła w swoich furkach ? oczywiście że nie.... i tu też w freecast czekało na swojego admina nie wiemy jak było i się może nie dowiemy. Usługi działają Ok panel autorski bo go nigdzie indziej nie widziałem, kurka jest ok:) Polecam Freecast. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dominik1022 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2009 zbyt profesjonalnie to nie wygląda... niestety muszę się zgodzić z poprzednikami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2009 zbyt profesjonalnie to nie wygląda... niestety muszę się zgodzić z poprzednikami... mi tam dobrze wyświetla stronę ja powiem wam szczerze ze jestem zadowolony z usług jakie świadczy mi ta firma mam serwer na 30 dni w promocji i ani razu nie narzekałem ja polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cfg Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2009 Zapomnieliście chyba o podstawowej rzeczy. "Nie oceniaj książki po okładce" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2009 Zapomnieliście chyba o podstawowej rzeczy."Nie oceniaj książki po okładce" A Ty zapomniałeś, że taki widok raczej odstrasza potencjalnych klientów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cfg Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2009 Co prawda to prawda. Nie będę się kłócił w tej kwestii. Teraz jest inaczej nie tylko jakość się liczy, ale też wygląd wizualny. To nie wymysł, ale już standard. Zresztą to, że odstrasza to jego problem. My możemy mu jedynie zwrócić uwagę - co zrobi? To już jego wybór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Freecast 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2009 Strona jak każda inna znam firmy które posiadają extra strony lecz jakość usług jest kiepska lub firma po miesiącu zamyka swoja działalność.My posiadamy swoich klientów którzy są bardzo zadowoleni ze świadczonych przez nas usług.Lecz za około 2 tygodnie zmieniamy wygląd strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2009 Witryna zgłoszona jako dokonująca ataków! Witryna www.freecast.pl została zgłoszona jako witryna stanowiąca zagrożenie i została zablokowana zgodnie z ustawieniami bezpieczeństwa. Tego rodzaju witryny mogą próbować instalować oprogramowanie wykradające poufne dane, używające komputera do pośredniczenia w atakach lub uszkadzające system. Niektóre szkodliwe witryny celowo rozpowszechniają niebezpieczne oprogramowanie, ale większość z nich to witryny, na które nastąpiło włamanie. Co to ma oznaczać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2009 Co to ma oznaczać? że powinieneś przeczytać http://safebrowsing.clients.google.com/saf...ww.freecast.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2009 że powinieneś przeczytać http://safebrowsing.clients.google.com/saf...ww.freecast.pl/ a jak sobie tym poradzić bo mój kolega ma podobny problem ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2009 Wiem co to oznacza Czekamy tylko na wyjaśnienia freecast.pl... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2009 a jak sobie tym poradzić bo mój kolega ma podobny problem ?? przeczytać jeszcze raz tę stronę, jest tam napisane.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cfg Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2009 Lecz za około 2 tygodnie zmieniamy wygląd strony Jeżeli interesuje Pana profesjonalny wygląd strony zapraszam na PW. I jeszcze jedno... o to ma oznaczać? No właśnie. To samo miałem wchodząc do tego tematu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach