marcinwr 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2009 Witam potrzebuje serwer wirtualny który będzie ulokowany w USA a firma będzie polska ! (płatności w ZŁ) Wymagania oraz cena nie grają roli po prostu chcę przejrzeć ofertę takich firm ! Z góry dzięki za propozycje ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VIPserv.org 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2009 Jeśli takie firmy istnieją to znaczy że nie troszczą się specjalnie o swoich klientów z Polski (ping >250ms) nie wspominając już o tym że taka firma nie była by w stanie sobie doliczyć do kosztów serwerów w USA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2009 Krzaki znajdziesz, często dzieci kupują resellery w usa i sprzedają konta w PL . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2009 Niekoniecznie krzaki ... http://www.ehostar.net serwer w USA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2009 Jakoś tak na moje odczucie krzakowato wygląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2009 Jakoś tak na moje odczucie krzakowato wygląda Za 10 złotych rocznie chciałbyś pewnie full wypas, wykup konto za 200 rocznie zobaczysz różnicę ale tylko w wyglądzie strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shikataganai 10 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2009 jakis czas temu Prohost swiadczyl takie uslugi, sam korzystalem i moge polecic , jesli jeszcze aktualne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2009 Z tego co wiem to wszystko przenieśli już do PL . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach