Rafae1 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2009 Witam wszystkich Zdecydowałem się napisać, bo jeśli znalazłem coś co mogłoby mi pomóc, niestety niewiele zrozumiałem. Otóż mamy (ja i mój brat) forum na pun.pl i jak sie domyślacie jest o kant tyłka rozbić. Postanowiłem postawić je na darmowym hostingu. Wybrałem prv.pl. Na razie forum testowo stoi na tarnobrzeskim koncie mojego kumpla a potem je przeniose. Ale do rzeczy. Postanowiłem że domena prv.pl nie pasuje mi do naszego forum tematycznie i udalo mi sie skontaktowac z facetem od domenki rpg.pl bo w temacie RPG sie poruszamy. Napisał mi żeby wypełnić mu formularz i odesłać. A podać mam w nim: Nameserwery =========== Primary nameserwer nazwa : adres ip : Secondary nameserwer nazwa : adres ip : Czy moge to zrobić na prv.pl? Jeśli tak to jakim narzędziem? Może nada sie zagraniczny server? Jak mam użyć tych całych ns'ów i czy to ma związek DNSami? Jest ktoś kto mi udostępni taki darmowy hosting? porszę o pomoc i z góry dziekuje za odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2009 Z tego co wiem to na prv.pl domeny nie podepniesz ;f, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rafae1 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2009 A ktoś wie gdzie mógłbym coś takiego zahostować? Byłbym naprawdę wdzięczny za odpowiedź. Pozdrawiam Rafae1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2009 mozesz na: www.2ap.pl www.unl.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rafae1 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2009 mozesz na: www.2ap.pl www.unl.pl dziekuje Ci Bardzo. Szkoda ze UNL.PL wstrzymało rejestrację bo mieli większą pojemność na pliki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.net 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2009 Może ugu.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach