wr0na 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2009 Witam! Nie dawno kupiłem domene na home.pl (va7.com.pl) Założyłem darmowy serwer na ugu.pl Skąd wziąć DSN i IP serwera? Jak połączyć serwer z domeną żeby działało poprawnie? Z góry dzięki i pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2009 jeśli nie ma danych w panelu/faq to zagadaj u nich na forum/maila ps. przeszukaj najpierw ich forum, znajdziesz tam trochę informacji (np tutaj) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wr0na 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2009 Tylko ja tak robiłem jak oni piszą i nie działa. Pomożesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2009 delegacja dns'ów trochę trwa, jeśli zmieniłeś ich dns'y na swoje dopiero dzisiaj to odczekaj trochę czasu, niektóre isp cache'ują dns'y i to jest naturalne, że zmiany zauważysz dopiero po np 2-3 dniach. a jeśli już zmieniłeś delegację dns'ów i dodałeś swoją domeną do strefy dns na serwerze dns ugu.pl, podaj tutaj swoją domeną i ich adresy ns'ów, sprawdzi się czy jest poprawnie skonfigurowana edit: sprawdziłem, domena wskazuje na ich serwer, to nie jest forum ugu.pl, napisz na ich forum, pewnie pomogą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach