moDell 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2009 Witam wszystkich, sory że wyskoczę z takim wątkiem, ale poprzedniego nikt nie pacyfikował, a temat jest ciekawy. Do wygrania jest 10.000 zł i inne nagrody, codziennie od poniedziałku do piątku. Codziennie w innym mieście wystawiona zostaje kabina prysznicowa. Informacje nt. lokalizacji kabiny znajdują się na stronie www.deante.pl oraz w Radiu Złote Przeboje. Ten kto o godzinie 16:00 odbierze telefon dzwoniący z kabiny ten wygrywa. Good Luck! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2009 sory że wyskoczę z takim wątkiem, ale poprzedniego nikt nie pacyfikował, a temat jest ciekawy. 1. Naucz się angielskiego 2. Poprzedni wątek był taki sam jak ten - ni to interesujące, ni to związane z informatyką, a z hostingami tymbardziej Mówiąc krótko - odpuść sobie, bo ta reklamka ludzi niezbyt zainteresowała jak widać napisz do dmtec'u, może gdy uda im się zlokalizować swoje "dc" będą chcieli tam wstawić kabinę przysznicową So... Kosz please Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheBlood 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2009 napisz do dmtec'u, może gdy uda im się zlokalizować swoje "dc" będą chcieli tam wstawić kabinę przysznicową Do DM nic nie mam, ale 10/10 A kabina pewnie tylko w największych miastach będzie się pojawiała, więc chociażby dla mnie taki konkurs jest nietrakcyjny chociaż wiadomo - 10k zł to 10k, przydałoby się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2009 Do DM nic nie mam, ale 10/10 A kabina pewnie tylko w największych miastach będzie się pojawiała, więc chociażby dla mnie taki konkurs jest nietrakcyjny chociaż wiadomo - 10k zł to 10k, przydałoby się Siedzę wczoraj w pracy, wpada policja z psem tropiącym - co sie okazuje; koleś 50 metrów od nas okradł bank i zgarnął kilkanaście koła bez szukania kabiny ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2009 i też za darmo a do tego jeszcze emocje gratis... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2009 a do tego jeszcze emocje gratis... I recenzja w TV. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach