krk 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2009 Witam mam pytanie co sądzicie o tym laptopie wart jest swej ceny ? http://www.proline.pl/sklep.php?prodid=HP+DV6-1135EW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2009 Wart. Co prawda nowa linia "designerskich" laptopów HP nie bardzo przypadła mi do gustu jeśli chodzi o wzornictwo, ale poza tym są to bardzo dobre maszynki. Solidnie wykonane, żywotne jak diabli. Do tego ten konkretny model ma procka, którego podziwiam. Turiony (od pierwszych serii aż po ostatnie wypusty) są genialne. Nie do zdarcia, przy bardzo niskim poborze prądu generującym bardzo mało ciepła są niezwykle wydajne (nawet w porównaniu do droższych Centrino). Pozostałe komponenty tego lapa też są niczego sobie. Szkoda tylko, że nie ma wyboru systemu operacyjnego i trzeba to kupić z Vistą :/ Jeśli Tobie się podoba i pasuje Ci Vista, to bierz bez zastanowienia, nie będziesz żałować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migus 10 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2009 Witam mam pytanie co sądzicie o tym laptopie wart jest swej ceny ? http://www.proline.pl/sklep.php?prodid=HP+DV6-1135EW beznadziejny taczpad, jeśli miałbym coś teraz brać to IBM/lenovo lub toshiba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2009 beznadziejny taczpad, jeśli miałbym coś teraz brać to IBM/lenovo lub toshiba mam już 1 della, teraz chcę coś ze staji HP, a chodzi mi konkretnie o ten model bo mogę go mieć w dobrych pieniądzach u mnie w mieście a jak jest z wydajnością procka dużo ustępuje intelowi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adami 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2009 Posiadam lapka z wcześniejszych serii i od ponad pół roku sprawuje się dobrze, procek(TK-57) mógł by być trochę lepszy ale od laptopa nie wymagam cudów niewidów bo to jednak laptop . Co do taczpad'a posiadam podobny u siebie i nie narzekam co prawda mógł by być lepiej zrobiony ale i tak używam myszki bezprzewodowej. W 2 laptopie posiadam AMD Turion i również jestem zadowolony. PS. Polecam brać Windowsa 7 bo Vista to pomyłka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach