Dj Tomas 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2009 Nie dawno powstał nowy hosting - http://hitmy.pl. Szablon darmowy, html, zero profesjonalizmu, admin 12-13 latek, serwery w kimsufi lub ovh. Co sądzicie? Proszę o opinie PS.: Zapomniałem, zero danych "firmy" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szud 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2009 witam To nie jest jeszcze gotowe, więc nie jest jeszcze zarejestrowana firma... Mam prawie drugie tyle lat, a serwer w ovh... i co tak się cieszysz że Ci powiedziałem że mam w ovh? End Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxtro 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2009 Sprzedaż narazie jest wyłączona ponieważ firma narazie nie istnieje i nie wiadomo czy kiedyś będzie istnieć, narazie tylko trwają testy skryptu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dj Tomas 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2009 Ahh, znalazłem naszego admina w bazie danych N-K.PL.. Zarejestruję firmę.. Ma całe... 11 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2009 Kimsufi lub OVH? Toć to to samo, Kim to oferta OVH. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dj Tomas 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2009 Tak, ale Kimsufi to wyjście najtańsze z możliwych, a OVH posiada, dość dobre maszyny.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szud 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2009 tak dałeś mi link do tego profilu, on nie należy wogóle do mnie... Zachwile napisze do NK o usunięcie profilu za podszywanie... Lat mam tyle ile w profilu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2009 heh i wsio jasne http://www.webhostingtalk.pl/index.php?sho...c=19136&hl= Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szud 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2009 active hosting mówie Wam logicznie wiadomo że firmy nie założy jak jest 45 gb limit transferu i 10 gb dodatkowego, a są pakiety z 200 gb... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2009 ekhhh kiedy ta dziecinada na forum się skończy ? NIE PODLEWAJMY KRZAKÓW ! Kosz ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dj Tomas 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2009 tak dałeś mi link do tego profilu, on nie należy wogóle do mnie... Zachwile napisze do NK o usunięcie profilu za podszywanie... Lat mam tyle ile w profilu. Koleś podał imię i nazwisko w profilu WHT, na n-k istnieje ktoś z takimi danymi, po za tym w info o sobie napisał "W internecie znany jako "Szud"". Nie ma mowy o podszywaniu, bo znałem Cię wcześniej, byłeś phiserem, kradłeś konta rapidshare. Teraz masz nowy pomysł na "bizes" - uruchomiłeś hosting. Prawda jest taka, że jesteś 11 letnim gnojkiem, który "liznął" trochę informatyki, i myśli, że cwaniakując uzbiera na nowy procesor lub "ramy". Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szud 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2009 na temat hostingu narazie nie pisze... Na stronie pisze że nie sprzedaje, jak zarejstruje firme napisze i zobaczysz że jestem pełnoletnią osobą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2009 na temat hostingu narazie nie pisze... Na stronie pisze że nie sprzedaje, jak zarejstruje firme napisze i zobaczysz że jestem pełnoletnią osobą... ta mod wywal już to.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach