Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2009 Witam, Mam na sprzedaż jedną licencje Kaspersky Internet Security 2009 Data ważności do 2/21/2010 (215 Dni) Ta jedna licencja to pozostałość z 3 licencji która dostałem w pakiecie, niestety nie potrzebuje aż takiej dużej ilości stąd też inicjatywa odstąpienia innej osobie po bardzo dobrej cenie Cena: 59,99 zł. Główne funkcje: Kompletna ochrona komputera PC Kaspersky Internet Security 2009 ? kompletne rozwiązanie bezpieczeństwa zapewniające bezpieczne środowisko komputerowe dla Ciebie i Twojej rodziny. Kaspersky Internet Security 2009 to wszystko, czego potrzebujesz, aby bezpiecznie korzystać z Internetu. Ochrona podstawowa * Ochrona przed wszystkimi typami szkodliwych programów i oprogramowaniem spyware * Skanowanie plików, wiadomości e-mail i ruchu internetowego * Ochrona komunikatorów internetowych (ICQ, MSN) * Automatyczna aktualizacja Ochrona rozszerzona * Dwukierunkowa osobista zapora sieciowa * Ochrona Wi-Fi i VPN Nowość! * System zapobiegania włamaniom Ochrona prewencyjna * Inteligentne zarządzanie i kontrola aplikacji Nowość! * Ochrona proaktywna przed nieznanymi zagrożeniami * Skanowanie systemu operacyjnego i aplikacji w celu wykrycia luk w zabezpieczeniach Nowość! * Blokowanie odsyłaczy do zainfekowanych stron Nowość! Ochrona przed kradzieżą tożsamości * Blokowanie odsyłaczy do stron phishingowych * Wirtualna klawiatura zapewniająca bezpieczne wprowadzanie loginów i haseł Nowość! * Zapobieganie kradzieży danych przesyłanych przy użyciu protokołów HTTPS / SSL Nowość! * Blokowanie nieautoryzowanych połączeń dial-up Filtrowanie zawartości * Kontrola rodzicielska * Ochrona przed spamem Pozdrawiam oraz zachęcam na mały kąsek legalnego softu Zainteresowanych zapraszam na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2009 chyba będziesz miał problem, na tym forum KAŻDY ma legalny soft Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2009 Edart, źle trochę napisałeś By dostosować się do standardów tego forum powinieneś napisać: Na tym forum (Każdy ma legalny soft). ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2009 Co do legalnosci w 100 % to jestem przekonany ze nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach