Shk 51 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2009 Niektórzy wygrywają w każdej promocji, niektórzy w żadnej.... ;/ Gratulujemy wygranej I dziękujemy za nagrody pocieszenia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.net 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2009 Tak, tylko obecnie mam problemy z wysłaniem PW w celu potwierdzenia rejestracji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adami 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2009 WoW! wygrałem coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2009 Moja pierwsza wygrana, SUPER! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2009 No i się nie udało Ale przynajmniej konto na miesiące do testów się przyda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2009 smallservers.pl - ("przegrani") Mamy zamawiać konta z linka a potem podawać wam na PW na WHT że założyliśmy i podać login? Czy jak? BO sie pogubiłem przez te awarie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k4be 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2009 Udało mi sie hehe Super , konto od razu aktywne . Pozdrawiam . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smallservers.pl 13 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2009 @Shk: Indywidualny link do rejestracji został wysłany przez PW Do tej pory zostały już aktywowane wszystkie konta zamówione do godziny 16. Dziękuję wszystkim za miłe słowa z PW, przepraszam, że nie odpowiadam każdemu indywidualnie, ale nie chcę już przeciążać systemu PW i tak już obciążonego przez nasze losowanie Jeżeli będą pojawiać się jakieś pytania - zapraszam do kontaktu przez: http://www.smallservers.pl/kontakt_z_nami Zachęcam również do zapoznania się z naszą nową ofertą DEHO.PL i przede wszystkim do dyskusji na jej temat. W wielkiej tajemnicy powiem, że prawdopodobnie w kolejnym konkursie będzie można wygrać coś z tej oferty, więc myślę, że warto jeszcze nad nią popracować Jeżeli natomiast ktoś będzie chciał się w przyszłości podzielić opinią na temat naszych usług - zapraszam do tego tematu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JakubCz 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2009 Super !! Mam nadzieję że za pół roku albo wcześniej będzie powtórka konkursu żeby można było utrzymać konto :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2009 3 konkurs i 3 0 ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skim 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2009 Konto aktywne bardzo szybko, strona śmiga aż miło. Po dłuższych testach dam szczegółowe info. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smallservers.pl 13 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2009 Szanowni Państwo W związku z pojawiającymi się zastrzeżeniami dotyczącymi naszego konkursu i nachalnymi próbami zakwalifikowania go do gier losowych postanowiliśmy nagrodzić w jednakowy sposób wszystkich uczestników przyznając wszystkim uczestnikom konkursu konta: LE 1000 na 6 miesięcy Serdecznie gratulujemy i zapraszamy do rejestracji kont Wszystkie dotychczas zarejestrowane konta zostaną automatycznie zaktualizowane. W przypadku pytań - pozostajemy do dyspozycji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2009 Że tak zapytam... Nawet dla osób, dla których konto było jako nagroda pocieszenia? :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mruczek Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2009 Że tak zapytam...Nawet dla osób, dla których konto było jako nagroda pocieszenia? :> Jak widzę u siebie na koncie to TAK! Wielkie dzięki dla smallservers.pl ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2009 Szanowni Państwopostanowiliśmy nagrodzić w jednakowy sposób wszystkich uczestników p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2009 No tak, błąd w moim zrozumieniu Podziękował za konto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JakubCz 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2009 Super Dzięki wielkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2009 Smallservers są wporzo : ) Właśnie jestem po miesięcznych testach VPS-a (nie wiem, czy mogę się chwalić, bo zaraz ktoś rzuci, że niby to było nielegalne ; ) heh VPS w Hetznerze, chyba na OpenVZ.. fajnie to to działało... a ekipa Small-sów bardzo pomocna... maksymalnie parę godzin w jakąś niedzielę może czekałem, na GG praktycznie non stop... Wydaje mi się, że warto, aby więcej ludzi dało im szansę.. (bo wiadomo, co tam jeden głos ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrisNH 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2009 Wygrałem. Konto zarejestrowane. Teraz tylko czekać na aktywację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2009 Dziękuję za konto, niebawem aktywuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gimp199 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2009 Ja także niebawem aktywuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skim 0 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2009 Konto testowane już ładne parę miesięcy działa wyśmienicie, żadnych problemów, przerw w działaniu. Naprawdę mogę polecić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2009 marczak: zobacz na daty w tym temacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach