werez 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2009 Znacie jakiś skrypt, który po zainstalowaniu na serwer robi screenshoty z plików .avi itp. ? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2009 Gnome screenshot, Scrot Nie wiem czy o to chodziło, trochę dziwny post. 'Co to znaczy robić screenshoty z plików .avi itp?'. Chodzi o screenshoty z filmów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2009 Nie wiem czy o to chodziło, trochę dziwny post. 'Co to znaczy robić screenshoty z plików .avi itp?'. Chodzi o screenshoty z filmów? Wydaje mi się, ze chodzi o to że na serwerze jest plik *.avi a kolega chce mieć jakąś klatkę z tego filmu w postaci jpg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werez 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2009 Wydaje mi się, ze chodzi o to że na serwerze jest plik *.avi a kolega chce mieć jakąś klatkę z tego filmu w postaci jpg. Dokładnie o to mi chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2009 Włącz odtwarzacz i taki klawisz na klawiaturze "prt sc" ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojciech Małota 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2009 Włącz odtwarzacz i taki klawisz na klawiaturze "prt sc" ;/ Brawo! A w innym wątku pisałeś, że coraz więcej wypowiedzi userów sprowadza to forum na dno... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2009 ffmpeg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2009 Fraps, HyperSnap ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
varez 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2009 @Adrian Szczepani... to mial byc SKRYPT - to jedno a drugie - ze ta metoda nie dziala, nie da sie klawiszem prt sc zrobic screenshota z FILMU (poza wyjatkowymi przypadkami ktore sobie daruje) @MiSi3kK - jestes pewien ze ffmpeg umie takie cos? kurcze, musze go w koncu zdobyc i zobaczyc co jeszcze fajnego mozna tym zrobic ^^ @misioN - fraps? to chyba nie ma nic z linii polecen, jest platne, i nie pamietam zeby robil jpg z avików.. chyba ze mowimy o innym frapsie. @werez [ale masz nicka podobnego ] virtualdub podejrzewam ze by potrafil, ma obsluge z linii polecen i ma zapis klatek do obrazkow. potrzebujesz jednej klatki, (jezeli tak to ktorej?) czy kilku (np co 2000 klatek?) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach