outmc 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2009 Witam Nie wiem czy to dobry dział , jeśli nie to przepraszam. Otóż , interesuje mnie zakup serwera dedykowanego od osoby prywatnej. Ma ktoś lub chce się pozbyć, nie używa lub może odstąpić część takiego serwera ? Mógłbym płacić miesięcznie do 180-200zł , parametry do ustalenia . Chciałbym narazie przetestować działania portalu, potem ewentualnie płacić za jego część. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2009 WitamNie wiem czy to dobry dział , jeśli nie to przepraszam. Otóż , interesuje mnie zakup serwera dedykowanego od osoby prywatnej. Ma ktoś lub chce się pozbyć, nie używa lub może odstąpić część takiego serwera ? Mógłbym płacić miesięcznie do 180-200zł , parametry do ustalenia . Chciałbym narazie przetestować działania portalu, potem ewentualnie płacić za jego część. moze wez na miesiac vps i przetestuj portal, tak by bylo latwiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2009 właśnie mam VPSa i działa dość wolno. kiedys ten sam portal działał w dhosting ale było zbyt duże obciążenie i musiałem zmienić serwer. co ciekawe w dhosting portal działał ładnie szybko. Nie wiem, może ktoś odstąpi część serwera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2009 piszesz ze mógłbys płacić miesięcznie do 180-200zł to nie lepiej wlasny serwer kupic ? w ovh dostaniesz dobra maszyne za ta kwote Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2009 nie znam się na administracji takiego serwera dlatego chciałbym dzierżawić część działającego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2009 no to kup managed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2009 serwer dedykowany managed ? to chyba nie na moją kieszeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2009 to kup zwykly serwer i niech ktos skonfiguruje razem z panelem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2009 dobrze, zobaczę jeszcze może dostanę ofertę od kogoś tutaj z dzierżawą dedyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2009 dobrze, zobaczę jeszcze może dostanę ofertę od kogoś tutaj z dzierżawą dedyka kup vpsa managed, np u nas http://ionic.pl/vps_managed.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2009 w cenie która mnie interesuje jest za mało miejsca, potrzebuje powyżej 5 GB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2009 w cenie która mnie interesuje jest za mało miejsca, potrzebuje powyżej 5 GB Za 200 zł brutto, możemy zaproponować VPSa managed w Niemczech z poniższymi parametrami: Miejsce na Dysku 85 GB Transfer Serwera: 200 GB miesięcznie CPU. 1.0 Ghz Pamięć RAM gwar. 512 MB Panel DirectAdmin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach