que_pasa 5 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2009 Witajcie! Aktualnie posiadam jedną maszynę, której zasoby są w 90% niewkorzystane. Zastanawiam się nad udostępenieniem kilku jaili (4, może 5), tylko nie bardzo wiem ile można za to wziąć. Kilka parametrów: - Łącze 10Mbit (mój dostawca to TASK) - Core 2 Duo 6300 - 4 GB RAM - 2 x 320 GB HDD Parametrów jaila nie zamierzam ograniczać (transfer miesięczny, dostęp do CPU i ramu, min. 30 GB hdd) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gargamel 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2009 Byłbym zainteresowany jeśli cena będzie normalna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
que_pasa 5 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2009 Byłbym zainteresowany jeśli cena będzie normalna. Tylko ja właśnie nie wiem jaka to jest normalna cena, stąd moje pytanie ile za to można wziąć Zaproponuj coś na forum lub na priv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2009 Hmm to może tak, cena za serwer / na liczbę użytkowników? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach