kriss 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2009 na sprzedaz Serwis Darmowego Hostingu WWW http://www.allegro.pl/item688419072_serwis..._kompletny.html odrazu prosze bez glupich postow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktoś 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2009 A ilu masz użytkowników? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2009 A ilu masz użytkowników? jest napisane na aukcji 406 aktualnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2009 Krokodyl: w opisie aukcji napisał, że ok. 400. A ja z innej beczki. Nie chciałbyś kriss samej domeny przehandlować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktoś 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2009 Przepraszam, ślepota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2009 Krokodyl: w opisie aukcji napisał, że ok. 400. A ja z innej beczki. Nie chciałbyś kriss samej domeny przehandlować? napisz na pw cene jaka mozesz zaoferowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2009 Ja nie chcę, kumpel szukał jakiejś peelki 3-znakowej. Dam mu znać, jak będzie zainteresowany to się zarejestruje tu i odezwie do Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2009 Ja nie chcę, kumpel szukał jakiejś peelki 3-znakowej. Dam mu znać, jak będzie zainteresowany to się zarejestruje tu i odezwie do Ciebie. ok jakby aukcja nie doszla do minimum to pw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2009 Koniec aukcji dzisiaj o 23:14 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach