Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 12, 2016 Na wypadek awarii maile dalej będą dochodzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MikeJones 25 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2016 bardziej ciekawe to jest to, że cały linehost stoi na pojedynczym łaczu z kablówki UPC . Co prawda "dla biznesu" no ale zawsze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emil. 2 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2016 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GT_Lukasz 20 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2016 (edytowany) # Kosz Edytowano Maj 13, 2016 przez GT_Lukasz (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tgx 575 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2016 (edytowany) Dziwnie autor tego tekstu sprawdzał dane właściciela domeny, bo z drugiego rekordu A a szczególnie z wbitego tam PTR można wyciągnąć dane właściciela domeny. Co ciekawe te LinehostDC w rekordzie MX ma mx.wp.pl, więc wygląda bardzo pokrzepiająco. Dziwnie sprawdzał, ale za to skutecznie, artykułu już nie ma co sugeruje że cel został osiągnięty Edytowano Maj 14, 2016 przez tgx (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Insider 43 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2016 Dziwnie sprawdzał, ale za to skutecznie, artykułu już nie ma co sugeruje że cel został osiągnięty No i należy zaznaczyć, że dane whois dot. wcześniej wspomnianej przeze mnie domeny są już wyczyszczone. Ktoś się uwija. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrecelusMaximus 53 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2016 (edytowany) Jakaś dotacja z UE? W TV leci ich kampania reklamowa :-) Edytowano Maj 15, 2016 przez PrecelusMaximus (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cypisek 5 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2016 Nie wiedzieć czemu zniknąłart. z rynekhostingu.pl ale jest za to nowy na: http://hostingnews.pl/hostedpl-nowy-gracz/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2016 Wolność słowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 19, 2016 Nie wiedzieć czemu zniknąłart. z rynekhostingu.pl ale jest za to nowy na: http://hostingnews.pl/hostedpl-nowy-gracz/ Też zniknął Coś się święci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2016 Nie wiem jak patrzysz Łukasz, ale u mnie normalnie się ładuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 19, 2016 Nie wiem jak patrzysz Łukasz, ale u mnie normalnie się ładuje. Faktycznie, uBlock przesadził chyba Jeszcze działa.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2016 Musisz mieć jakieś dodatkowe filtry załączone, u mnie normalnie widać przy załączonym adblocku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skipi 0 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2016 U mnie też nie było artykułu widać z adblockiem, ale to już nie mój problem. Nie mój blog nie moja sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrecelusMaximus 53 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2016 (edytowany) Wrzucili bezsensownie reklamy, adblock blokuje diva "nad" reklamą. Bo tam taki kwiatek: tag-hosted-pozycjonowanie tag-hosted-reklama Fail... Usuńcie "reklama" - ohh działa. Edytowano Maj 19, 2016 przez PrecelusMaximus (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GT_Lukasz 20 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2016 Reklama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szalonazaba 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2016 ktos sie orientuje co sie dzieje z firma? jestem jednym z głupich ktorzy dali sie zlapac na chwytliwe hasla. umowe wypowiedzialem jakis czas temu, wezwania do oplaty przychodza caly czas, z firma nie ma kontaktu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2016 @gratulujemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lindsey 19 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2016 Hahaha a czego się spodziewałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
assasin 2 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2016 wreszcie to upadło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wladcapierscieni Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2016 Na to wygląda, strona leży, jakikolwiek ostatni kontakt na socialach widzę z lipca. Współczuję tylko klientom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KeeX 9 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2016 wreszcie to upadło? Na to wygląda, strona leży, jakikolwiek ostatni kontakt na socialach widzę z lipca. Współczuję tylko klientom. Czytałem gdzieś, że kolokowali w LineHost. LineHost z kolei od kilku dni ma poważną awarię. https://www.facebook.com/LineHostPL/posts/1119913298115764 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2016 Tam podobno down jest 4 dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KeeX 9 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2016 Coś takiego. I to pokrywałoby się z postem @assasin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vjdj 4 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2016 Trochę informacji https://pl-pl.facebook.com/LineHostPL/ Strona hosted.pl widać już działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach